פורסם 2004 בינואר 321 שנים תראו יש לי דבר אחד לומד לכל החכמים שמפוצצים את המחשבים שלהם ב 10 מאווררים.תראו זה מתחיל ככהקודם כל אם אתם עושים כל כך הרבה פתחים במחשב עם מאוורים הדבר הגדול ביותר שזה יביא לכם למארז זה אבק והרבה ממנווזה הורג את המחשב תאמינו לי זה הרג לי אחד כברלמה לעזאזל לפוצץ את כל המחשב מאווררים ????? תשאירו את הדלת פתוחה ושימו מאוורר שולחני קטן 20 שקל ותכוונו אותו כלפי פניםלמה להשקיע כל כך הרבה כסף בשטויות?!?!?!לחורר את המארז מכל הכיוונים ?!!? למה???גם ככה נכנס לכם מלא אבק למחשב אז תשאירו פתוח!זה יותר טובזה סירקולציה אלוהית(פילטרים זה בולשיט כי אם המאוורר טוב אז תוך יומיים כל הפילטר מתלךלך ומתחיל ללכלך)תחשבו על זה!!ותגיבו!דרך אגב הייתי בחדרי עריכה איפה שהמחשב מקבל את המעמסה הכי גבוהה ושם פשוט משאירים את המחשב פתוחויש מזגניםדי לשטויותמנורות וכאלה דברים זה יפה אבל המאווררים שטויות!.תגיבו בהמוניכם!!!!!!!!! 8)
פורסם 2004 בינואר 321 שנים Tתה דיי צודק אבל נגיד מי ששם רק איזה 2/3 מאווררים זה בסדר וסבבה.חוץ מזה נגיד במעבדות מחשבים גם הכל פתוח בהתחלה חשתי על חום אבל לא תמיד נכון כי אין לשכוח שכל הזמן צריך להחליף דברים כמו סידי הרדיסק וכדומה כך שנראה לי שלא יפתחו תמחשב כל שניה.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר 2 3 ככב זה סבבה גבר אני מדבר איתך על תמונות שאני רואה של אנשים עם 2 מקדימה אחד בדלת 2 מאחורה ואחד למעלה ולפעמים גם למטה 8)
פורסם 2004 בינואר 321 שנים נכון אבל עם לאותו איש בה לעשות הממממ למשל דלת עם חלון וחריטה או דלת עם תמונה וכו אז אותו אחד היה רוצה מארז סגור שיראו את הדלת איך שהיא משתלבת עם המארז שיראו את היופי הלא כן ? ואיש כזה יאלץ לעשות חורים פה ושם ולהתקין מאוררים כדי לדעוג שהמחשב יחיה ודרך עגב דלת פתוחה גם מזמינה לכלוך ואבק אז..... בעיקרון אתה צודק הקירור עם מארז פתוח צריך להיות יותר טוב עם יש מעבר אוויר טוב בחדר
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מארז פתוח עם מאורר מכוון אליו צובר יותר אבק ממארז סגור עם 10 מאוורריםשלא לדבר על בעיות אחרות כמו ילדים קטנים/בעלי חיים שעלולים למצוא את דרכם פנימהולסיכום חשבון חשמל מנפוח - 10 מאוררי מארז מאד מאד חזקים ורועשים צורכים לכל היותר 60W. מאוררים רגילים יצרכו 10-20Wמאורר רצפתי אחד צורך כ-60W.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים שטויות במציץ, כל מה שאתה אומר חסר תועלת! : אוקי, נגיד אני הולך לתחרות מודינג / מסיבת רשת, אני סוחב איתי את המאוורר שולחני 20 שקל, אני פותח את דלת המארז ומכוון אותו? זה מכוער מאוד ומאוד אפילו!, זאת בושה למודר, וזה רעיון טיפשי לגמרי, אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק ואתה לא רוצה להשקיע במודינג, אז סבבה תדחוף לעצמך מאוורר ענק של 20 שקל, כמו שאתה אומר, תפעיל אותו כל הזמן.. וזהו.., אבל יש אנשים שרוצים מה שנקרא לעשות אוברקלוק, קירור למארז בשבילו, ובנוסף לכך, גם ליפה את המארז.., אז יש משוגעים ששמים 10 מאווררים, אני שם 5.. : יש כאלה שישימו יותר, ואז אפשר גם לבנות פאן-באס, שזה יפה ומועיל, בשביל הרעש.., אפשר לקנות מאווררים עם לדים, שיהיו יפים.. אפשר לעשות חלון, כדי שיכלו לראות אותם יחד עם הכל החומרה של המחשב.. - וככה זה גם יפה, גם מועיל וגם לא בושה ללכת ככה למסיבת רשת, אגב עדיף לא לעשות מודינג ולא כלום, מאשר לשים את המאוורר הגדול של ה20 שקל.. :
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר התגובה שלך מעידה על ליקוי חמור בהבנת הנקראתקרא שוב אולי תביןמי דיבר על תחרויות?!!?!?מי דיבר על יופי!?!?!?!?מי דיבר על איך שמסתכלים?!?!?!גם לא דיברתי על מנורות דווקא כתבתי שזה יפה?!!!?!?!?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר ומי דיבר על תחרות מודינג דיברתי על יעילות!!!קרא שובזה גם יפה אתה יודע אפשר אז להכניס את כל המחשב למכונית פראריזה יהייה הכי שוסתנסה
פורסם 2004 בינואר 321 שנים OMGF ספאם לא נורמלי.., אין שום ליקוי הבנה, אני רק חושב צעד אחד / שנים / שלושה.. קדימה.. :
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אזהרה אחרונה - אתה מתעלם מההודעות שקיבלת בפרטי - עדיין לא טרחת לקרוא את חוקי הפורום - וגם במקום להשתמש בכפתור העריכה אתה מוסיף הודעות...אזהרה אחרונה לפני נעילת הת'ראד...
פורסם 2004 בינואר 321 שנים יש לך משהו נגד מאווררים, אז אל תשים 10 או בכלל אל תשים מאוררים. לכל דבר תמיד יש את החסרונות והיתרונות שלו מה גם שיש את קירור המים שפותר את בעיית האבק (לא לגמרי, אי אפשר להפתר מאבק), בקיצור הדיון הזה הוא די בנאלי אתה אומר לנו משהו שאנו מודעים לו.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים כשתהיה מעוניין לערוך ת'ראד זה כך שיעמוד בחוקי וסטנדרטי הפורום אשמח לפתוח אותו למענך - פנה אלי בפרטי...פה זה לא שוק - ננעל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.