עבור לתוכן

נראה לי עשיתי טעות קניתי 3770...

Featured Replies

פורסם

עכשיו לא שמתי לך שהוא בלי ה K יש לי לוח אם P8Z77-V DELUXE יש אפשרות לבצע OC למרות שהמעבד לא K ??

פורסם

כן, ניתן לבצוע OC קל, וגם אחד יותר רציני (רק קצת יותר מסובך) תנסה בביוס

תוצאה ראשונה בגוגל

http://hardforum.com/showthread.php?t=1689757

פורסם
  • מחבר

אני חדש בתחום יש אולי איזה מדריך באתר שאני יכול להבין ממנו מי נגד מי? תודה

הזכרונות שלי הם: 4x8GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel CL10-10-10-30

המאורר שלי הוא Noctua NH-D14

פורסם

יש בפורום בנעוץ מדריכים, תסתכל בין היתר על המדריך למעבדי הK (רק שאצלך אי אפשר להגדיל את המכפלה יותר מידי)

בקצרה- לך לביוס, תבדוק איפה אתה משנה את המכפלה, תגדיל אותה (זה יתן לך במשהו כמו 4 יחידות כנראה).

תבדוק יציבות, תבדוק טמפ', אם הכל בסדר אז זהו סגור פינה, אם לא אז תקבע מתח ידני ותוסיף קצת

פורסם

פותח התרד אין לך יותר מדי מה לעשות..מלבד לעלות את המכפלה עד כמה שאפשר...

פורסם
  • מחבר

נתקלתי בבעיה בביוס שלי המכפלה מוגדרת על X43 אבל תוכנה CPU-Z היא נשארת על X41 מה אתה חושבים שהפתרון לבעיה?

פורסם

אין כאן "בעיה" תבדוק את הטורבו וכו..במקרה הגרוע פשוט תבטל אותו..

פורסם

תנסה לאמץ את המעבד ולראות אם זה עולה

פורסם
  • מחבר

באמת שעשיתי כל דבר אפשרי הוא פשוט לא עולה מ X41 אפילו 42 הוא לא נותן לי יש אולי איזה מגבלה בלוח?

פורסם

כן, יש מגבלה (בגלל שזה לא מעבד K), אפשר להעלות לא יותר מ4 מכפלות בערך

בביוס זה לא מגביל אותך? חשבתי שפשוט שם זה לא יתן לך לשנות

אם שם זה לא מוגבל, אז זאת באמת המגבלה 41 מבחינתך, בכל מקרה OC מכובד (אני רואה שהעלת גם קצת ל103) עבור מעבד לא K.

תבדוק יציבות של הכל וטמפ' (שינית את המתח ידנית?)

נ.ב. מסיבה מוזרה הוא רושם שיש לך רק 4 threads, במקום 8. תנסה להוריד גרסה מעודכנת של CPU-Z (או תוכנה אחרת, נסה גם את aida64)

בtask manager זה מראה 8 ליבות?

פורסם
  • מחבר

לא זה מראה לי 8 ליבות עכשיו אני יוכל למשוך את זה גם עד 107 אם אני רוצה אבל זה מעלה לי את המהירות של הזיכרון 1770 MHZ זה יכול לפגוע בו המתח שלו הוא 1.5V יש צורך להגדיל? הדגם הוא 4x8GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel 1600MHZ

פורסם

תבדוק את היציבות של הזכרון והמעבד, תבדוק טמפ'

לא היתי מגדיל את התדר של הזכרונות ברמה כזאת, למרות שיכול להיות שהם יציבים (תבדוק) ואפשר להוסיף קצת מתח

תבדוק האם אתה יכול לשנות את המכפלה של הזכרון (לא בטוח האם אפשרי אבל לדעתי כן, להוריד ב1 את היחס, ואז הזכרון יהיה יותר איטי.

אם זה בשביל להשאיר את המעבד פועל בOC באופן קבוע, לא היתי ממהיר יותר מידי את הזכרון או מגדיל את הבאס, תישאר על 4.1-4.2GHZ

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי מזה את הזיכרון בתור 1333 אבל כאשר אני עושה X.M.P אז הוא מזה את ה 1600 אולי אני ישאיר אותו על 1330 ויעלה ידנית עד ל 1600 במנוהל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים