עבור לתוכן

בניית מפרט ב 2K - דחוף רוצה ליקנות אחד עוד היום!! -

Featured Replies

פורסם

אני צריך מיפרט באלפיים שקל,

השימוש יהיה משחקים וכן הם יהיו טיפה כבדים אני יודע שאי אפשר בתקציב הזה משהו שירוץ חלק אבל אני רוצה משהו שירוץ בכיף, עכשיו אני עם מחשב 2G RAM ומעבד פנטיום משהו גרוע ממש ואני עוד משחק נחמד..., אני משחק טיפה במשחקים ומתעסק בתוכנות כבדות כמו פוטושופ והכל.

הציעו לי ב ivory כזה:

מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 300W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX H61כרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחHitachi / Seagate 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24מאיץ גרפימאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2000

ואם אני יקח את זה אני ישדרג גם את המאורר ל : מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev 2

את הלוח אם ל : לוח Intel דגם DH61WW כולל PCI

והרטיס מסך ל : Asus NVIDIA GeForce 210 512MB כולל יציאת HDMI

יש לכם הצעות יותר טובות?

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך טיפה.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,תוכנות כבדות,הרבה דברים פותחים אצלי בו זמנית כמו סקייפ,דפי אינרנט,סרטים מורצים וכל זה ( אני מעונין שזה יהיה נגיד 60-70% לגיימינג והשאר לתוכנות כבדות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BlackOps

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא יודע מזה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. צפון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם

קודם כל כדאי שתמלא את השאלון בסטיקי, כך יהיה יותר נוח וקל לעזור לך להרכיב מפרט מחשב שיתאים עבורך.

שנית, בסכום הזה ניתן לקחת מחשב טוב יותר למשחקים כדוגמת:

מעבד:

Intel Dual Core G850 2.9GHZ for 1155 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪362

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪54

לוח אם:

Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪294

מארז:

Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪170

ספק כוח:

FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪184

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 1 - מחיר: ₪103

קשיח למחשב שולחני:

SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB

כמות: 1 - מחיר: ₪407

כרטיס מסך:

MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪399

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

סה"כ: ₪2066

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2025 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/gjn18wvk

פורסם
  • מחבר

תישמע זה לא רק למשחקים זה להכל בתכלס, לתוכנות כבדות, משחקים אני עושה מלא דברים במחשב במה שונה המפרט שלך מימה שאני הבאתי? באיבורי יש מעבד i3 הוא נחשב בין המעבדים הטובים לא?

פורסם

בגלל זה מומלץ שתמלא את השאלון בסטיקי:

<blockquote>

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?</blockquote>

פורסם

למשחקים מה שהכי חשוב זה כרטיס המסך, מה שאתה הבאת לא נועד לגיימינג ביכלל.

תמלא את השאלון.

פורסם

המפרט מאיבורי הוא פשוט בדיחה ולא מתאים לגיימינג בגרוש.

המפרט של rotem_o מצויין לגיימינג בתקציב שלך אם כי אין מצב לקבל רמת שקט של 7/10 בתקציב הזה.

ההפרש בין המעבדים לא תהומי ואם תעלה ל-I3 פשוט לא ישאר לך מספיק כסף לגיימינג של ממש - אולי משחקים ישנים בהגדרות נמוכות.

לא ציינת על איזה מסך/רזולוציה תשחק אם כי ממילא אין הרבה משחק אפשרי בתקציבים האלה.

פורסם
  • מחבר

רותם לגבי המפרט שרשמתה, אם אני משקיע עוד 300-500 מה לשפר? אני רוצה בכסף הזה להשקיע יותר שאני יריץ כמה תוכנות כבדות בו זמנית וכדומה פחות בגיימינג

פורסם

אל תחשוב אפילו בכיוון של המפרט שהציעו לך באיבורי.אם יש 300 שקל תוספת הייתי משקיע במעבד I3 ואת 100 השקל הנותרים אולי לעוד סטיק 4GB של זיכרון.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני חושב שאני לוקח אז ב2400 את מה שאמרתה,

אתה יכול לעשות לי כמו זה http://www.tms.co.il/preview/spec/gjn18wvk ?

אני רוצה פשוט להביא להם את זה ואני לא יודע איזה i3 יש שם כמה סוגים או משהו כזה, אתה יכול להרכיב לי את המפרט כמו שרותם אמר והתוספת של ה400 שקל שמי שמעלי אמר?

פורסם

בתוספת 400 ש"ח הייתי משדרג למעבד מרובע ליבות כמו

http://www.tms.co.il/product/10079

למרות שגם I3 יספיק בהחלט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים