עבור לתוכן

דיר יאסין - הטבח שלא היה. הזמנה להרצאה ביום שלישי הקרוב 01/05/2012

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

אמנם לרוב איני פעילה פה בת'רדים הפוליטים-מדיניים אבל אני יודעת שללא מעט מכם איכפת ממה שקורה במדינה ולא מעט מכם מגלים מעורבות רבה בעניין.

עקב כך, חשבתי שתשמחו לקבל הזמנה להרצאה שהבנתי מאנשים ששמעו שהינה מרתקת ביותר

מדובר על

הרצאתו של לוחם הלח"י עזרא "אלנקם" יכין,

אשר יספר אודות פרשת הטבח שלא התרחש בדיר יאסין בזמן מלחמת העצמאות.

מיתוס הטבח שבוצע במלחמת העצמאות בדיר יאסין, כפר ערבי בהרי ירושלים, מהווה נדבך מרכזי בתעשיית השקרים הפלסטינית, תעשייה ששמה לה למטרה לפגוע בלגיטימציה של מדינת ישראל ולהביא לחידלונה.

ביום שלישי הקרוב, בשעה 16:30, יגיע לאוניברסיטה לוחם הלח"י עזרא "אלנקם" יכין, שהשתתף בקרב בדיר יאסין. "אלנקם" יבוא לספר ולתת עדות מרתקת ממקור ראשון על אשר התרחש באמת בדיר יאסין - והאם היה טבח או שמא מדובר בעלילת דם ערבית (אחת מיני רבות) ששמה לה למטרה להכפיש את שמו וכבודו של הלוחם העברי.

ההרצאה תיערך באוניברסיטת ת"א (בת"א)

ביום שלישי הקרוב 01/05/2012

בשעה 16:30 בחדר 330 בבנין שרמן (מדעי החיים) בת"א

לנוחיותכם - מפת התמצאות באוניברסיטה: http://www2.tau.ac.il/map/unimapl1.asp

http://www.facebook.com/events/217162725060300/

בואו והביאו חברים - מובטחת לכם הרצאה מאלפת ושיעור היסטוריה מרתק מאדם שלחם במלחמת העצמאות.

וכמובן, מי שבין אם מוצא את הנושא והמודעות אליו חשוב ובין עם שפשוט רוצה לחלוק הרצאה מרתקת (וחינמית) עם חברים ואנשים נוספים, מוזמן לשתף את ההזמנה להרצאה בפורומים, קהילות ואתרים אחרים (אפשר גם בטלפון, במייל, בסתם שיחה או בכל דרך אחרת).

אגב, כמובן שאין מדובר על ארוע בתשלום ואיני מקבלת על שיתוף זה תמורה כלשהי

היה ושיתוף זה נוגד במשהו את חוקי האתר (למרות שנדמה לי שלא) מצטערת מראש.

פורסם

דיר יאסין - לא דין יאסין. כדאי לתקן את הכותרת.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

פורסם

בסוף היום, האמת שייכת למי שכותב את ספרי ההיסטוריה.

פורסם

הערבים כבר מזמן החליטו שאין הבדל בין אמת לשקר, וכל שקר שמקדם את האג'נדה שלהם הוא מבחינתם נכון.

הם אומרים שאנחנו רוצחים? אנחנו נגיד שהם רוצחים!

הם אומרים שאנחנו משקרים? אנחנו נגיד שהם משקרים!

הם אומרים משה הוציא אותם ממצרים? אנחנו נגיד שמשה היה מוסלמי שהוציא אותנו ממצרים!

http://www.palwatch.org.il/main.aspx?fi=157&doc_id=6719

פורסם
  • מחבר

בסוף היום, האמת שייכת למי שכותב את ספרי ההיסטוריה.

נכון, לכן זה נקרא הסיפור שלו ;)

הערבים כבר מזמן החליטו שאין הבדל בין אמת לשקר, וכל שקר שמקדם את האג'נדה שלהם הוא מבחינתם נכון.

הם אומרים שאנחנו רוצחים? אנחנו נגיד שהם רוצחים!

הם אומרים שאנחנו משקרים? אנחנו נגיד שהם משקרים!

הם אומרים משה הוציא אותם ממצרים? אנחנו נגיד שמשה היה מוסלמי שהוציא אותנו ממצרים!

http://www.palwatch.org.il/main.aspx?fi=157&doc_id=6719

משעשע משהו , אבל לא במיוחד מפליא

עושה רושם לשפלסטינאים בהיותם עם מומצא, ומכאן קבוצה בלי יותר מידי היסטוריה משל עצמה. יש רגשי נחיתות מסוימים באשר למוצאם ולהיסטוריה שלהם וזאת במיוחד בהשוואה לההיסטוריה המפוארת של העם היהודי שהינו אחד העתיקים ששרד. אז במקום לשבור את הראש ולהמציא, אפשר פשוט לאמץ משהו טוב שבאמת קרה. רק שלא להם.

והלא הדרך מדוקטורט בהכחשת השואה, שואה שהם עצמם תרמו לה ועודדו אותה, דרך משה כמנהיג ערבי ועד כל שקר אחר שיעלה על דעתם ברגע של השראה קצר מאוד.

הפלסטינים עם מומצא:

הבלוף הפלסטיני

המצאת-העם-הפלשתיני-כתרגיל-בלוחמה-פסיכולוגית

אגב, לפי עדויות ומחקרים גם מוחמד כאשר המציא את האיסלם אימץ אליו לא מעט מנהגים יהודים שלמד מיהודים שהיו בסביבתו, אולם כאשר הם לא הסכימו לחבור אליו ולאמץ את הדת שהגה, הנהיג בה מוחמד כמה שינויים, בינהם חודש צום (הרמדן) במקום יום צום (כיפורים) וכיוב.

פורסם

הבעיה היא שהרצאות כאלה "משכנעות את המשוכנעים". מי שאינו רוצה לשמוע את האמת כדי להמשיך להאמין שאנחנו עם כובש ואכזר, פשוט לא יבוא.

פורסם
  • מחבר

מצד אחד ויק, אתה צודק.

מצד שני

1. כדאי שגם המשוכנעים ישמעו את הסיפורים האמיתיים ולא כל מיני גרסאות שקריות של אוייבנו מבחוץ (ולצערנו גם מבפנים) הנפוצות בהרבה ונמצאות תחת כל עמוד אינטרנט רענן (ורענן פחות).

2. מידי פעם להרצאות, פעולות ושאר דברים מהסוג הזה מגיעים גם אנשים שנמצאים על הגדר וכך גם הם לומדים.

הרי כולנו, גם אתה ואני נולדנו פעם ולחלקנו גם בשלב כזה או אחר לא היתה דיעה מוצקה בנושא. חלקנו אף לא חיינו רק (או בכלל) בסביבה ימנית. ועדיין איכשהו גיבשנו השקפת עולם ציונית בריאה ולא הפוכה לה. כנראה שמשהו חדר ושכנע אותנו. התקווה היא שהרצאות אלו יהיו חלק מכך.

פורסם

מצלמים את זה? הייתי שמח לבוא אבל אני עובד ולא אוהב להכנס למדינת תל אביב.

אני יודע שלטכניון יש ערוץ עם הרצאות ב YouTube. מה עם אוניברסיטת תל אביב?

פורסם

לצערי אינני יכול לבוא.

מה שכן ויק צודק בכך שזה תורם יותר לאלו שלא נכנעו לדיקטטורת השמאל בירשאל

מי יתן וירבו יותר מפגשים והרצאות מהסוג הזה, השפוי.

פורסם

SSIB,

קשה לי להאמין שאדם שלא משתכנע פשוט מלפתוח את העיניים ולראות את המציאות החיה והבועטת (לרוב בו), ישתכנע פתאום מסיפורים ישנים. חייתי בסביבה שממש אינה נוטה לימין (המשפחה שלי לא בדיוק מתעניינת בפוליטיקה, בית הספר היה שמאלני ככל שאר מערכת החינוך בימי אוסלו ובשנים שאחריהן, וצרכתי בדיוק אותה תקשורת כמו כולם), ואיכשהו אני מאוד ימני כרגע. למה? כי אני לא עיוור ולא מאמין בwishful thinking, זה הכל.

פורסם

אתה ימני כי יש לך שכל על הכתפיים

השמאל לא עיוור, השמאל טיפש.

אני לעולם לא אשכח שבמלחמת לבנון השנייה כאשר חיפה הייתה נטושה, כולם ברחו והייתי בין היחידים שנשארו. ואני זוכר שבדיוק לאחר שנחת טיל כחמישים מטר מהבית, הדלקתי טלויזיה והיה שם פרופסור מכובד כלשהו מתל אביב שחיזק את ידיהם של המחבלים וקרא להמשיך כי אנחנו עם כובש ואכזר. זה שודר בערוץ 2.

פורסם
  • מחבר

מצלמים את זה? הייתי שמח לבוא אבל אני עובד ולא אוהב להכנס למדינת תל אביב.

אני יודע שלטכניון יש ערוץ עם הרצאות ב YouTube. מה עם אוניברסיטת תל אביב?

לפי מה שהבנתי ההרצאה מאורגנת ע"י סניף אוניברסיטת ת"א של עמותת "אם תרצו" כך שבלי קשר בספק אם יעלו את ההרצאה דרך האתר של האוניברסיטה. מה שכן שווה להציע להם את זה בפייסבוק. אולי יצלמו.

בכל מקרה, אם אתה יכול, למרות שלת"א לא הכי קל ונעים להכנס (או לחנות ברמת אביב) בא :)

לצערי אינני יכול לבוא.

מה שכן ויק צודק בכך שזה תורם יותר לאלו שלא נכנעו לדיקטטורת השמאל בירשאל

מי יתן וירבו יותר מפגשים והרצאות מהסוג הזה, השפוי.

חבלשלא, נקווה שבפעילות הבאה - מוזמן לעקוב אחרי תנועת "אם תרצו" בפייבוק. ובאשר להרצאה. אמן.

מה שכן, זה תלוי בין היתר בנו. עלינו הן לבא להרצאות ולשאר פעילויות, הן לעזור בפעילות שונות ובהפצת הציונות והרעיונת שינסו למגר את השמדת מדינת ישראל ע"י אוייבנו מבחוץ (ועצוב לומר מבפנים) והן לעזור ולשכנע את אותם תמימים או שטופי מוח שמאמינים לפנטזיות (החביבות חלקן) של השמאל.

SSIB,

קשה לי להאמין שאדם שלא משתכנע פשוט מלפתוח את העיניים ולראות את המציאות החיה והבועטת (לרוב בו), ישתכנע פתאום מסיפורים ישנים. חייתי בסביבה שממש אינה נוטה לימין (המשפחה שלי לא בדיוק מתעניינת בפוליטיקה, בית הספר היה שמאלני ככל שאר מערכת החינוך בימי אוסלו ובשנים שאחריהן, וצרכתי בדיוק אותה תקשורת כמו כולם), ואיכשהו אני מאוד ימני כרגע. למה? כי אני לא עיוור ולא מאמין בwishful thinking, זה הכל.

כמוני כמוך, ויק.

רק שבמקרה שלי גם רוב המשפחה הקרובה לא בדיוק ימנים.

אני טעות המדגם.

וכן, אני מסכימה איתך.

מצד שני, יהודים מעולם התפללו לניסים (רק לא בקפה בבקשה).

אתה ימני כי יש לך שכל על הכתפיים

אני לעולם לא אשכח שבמלחמת לבנון השנייה כאשר חיפה הייתה נטושה, כולם ברחו והייתי בין היחידים שנשארו. ואני זוכר שבדיוק לאחר שנחת טיל כחמישים מטר מהבית, הדלקתי טלויזיה והיה שם פרופסור מכובד כלשהו מתל אביב שחיזק את ידיהם של המחבלים וקרא להמשיך כי אנחנו עם כובש ואכזר. זה שודר בערוץ 2.

לדעתי כמו כל דבר גם השמאל מתחלק לכמה - יש את הרשעים (כמו הפרופסור הלה) אבל יש גם את שטופי המוח, העיוורים, המיואשים והטיפשים. יש מבחר (ולצערנו יש יותר מידי כדי שלא יהיה מבחר).

פורסם

עקב כל האמור, בעוד שהרצאות כאלו הן אכן יוזמה ברוכה, בשביל להשפיע על המתנדנדים כדאי לדעתי ליישם שיטות שלא דורשות מהם את הטרחה שבללכת להרצאה שהם לא בטוחים שהם רוצים לשמוע. הפצת חומרי הסברה למינהם ברשת ולא ברשת (כמו שעושים לאטמה, ישראל שלי, אם תרצו) לדעתי יעילה בהרבה בהיקפה וביכולתה להגיע לכולם.

טיפשות זו הגדרה רחבה מדי. אני מדבר על טפשות מסוג מאוד מסויים - חוסר הרצון לראות את המציאות.

פורסם
  • מחבר

טיפשות זו הגדרה רחבה מדי. אני מדבר על טפשות מסוג מאוד מסויים - חוסר הרצון לראות את המציאות.

המציאות לא ממש נעימה

הערבים אינם אוהבים אותנו. הם מחנכים את בני עמם לשנאה ולא משנה כמה ננסה להשלות את עצמנו הם לא רוצים איתנו שלום אלא רוצים בהשמדתינו.

כבר שנים אנו אוחזים תדיר בתקווה לשלום ובקרוב. בניגוד לערבים המחונכים לשנוא אותנו, אותנו מחנכים מקטנות לשאוף לשלום וכיוצא מכך גם לעשות למענו. זאת, כאשר כל בעל עיניים ואוזניים יכול להבין שזה לא יקרה בדור הזה ואם לא יהיה שינוי משמעותי כנראה גם לא בדור הבא. יתרה מזאת גבוה הסיכוי שאנחנו נושמד (או / ו שהמדינה תאבד את צביונה כמדינת הלאום היהודי) מאשר יהיה שלום אמיתי מהסוג אליו אנו שואפים (סביר להניח אגב שמקסימום מעבר לכאילו-שלום-קר ובלתי יציב לא יהיה שלום כלל). אפילו הכיאלו שלום קר עם מצריים מתפוצץ לנו כעת בפרצוף.

את כל זה קשה מאוד להפנים ולכן רבים מעדיפים לעצום את העיניים. אפשר להבין זאת. רק חבל שבגלל פנטזיות ועצימת עיניים אנו הורסים לעצמנו ועלולים להביא לסופנו.

ולכל מי שלא ממש רוצה / יכול להגיע לאוניברסיטה ברכב / אוטובוס / רגל / סקטים

יש גם רכבת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים