עבור לתוכן

רמקולים למחשב, בעיקר לשמיעת מוזיקה...

Featured Replies

פורסם

טוב אז תראו, אני מעוניין בקניית מערכת רמקולים למחשב, שגם אני יוכל לשמוע באיכות טובה מוזיקה ולראות סרטים לפעמים, וגם שתהייה להם עוצמה מספקת.....

עכשיו תיראו אני לא מבין בגרוש בכל הקטע הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, עשיתי רשימה קטנה של מערכות שאני מעוניין בעצות לגביהם, איזו הכי מתאימה לדרישות שלי? איזו מערכת נותנת תתמורה הכי גבוהה ביחס למחיר? ואיזה בכלל לפי יחס מחיר, דרישותיי והמפרט הטכני הכי תתאים בשבילי? אודה עם תענו לי על השאלות האלה

1. Luxeon LOGICFOX T5.1

2. Luxeon LX-V998 5.1 Wooden Speakers + Remote

3. Altec Lansing AVS500 4.1

4. Creative Inspire 5.1 5200

את כולם אפשר למצוא בכתובת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=38_41

וכשנכנסים לכל רמקול יש שם גם קישור למפרט הטכני של הרמקול מהאתר של החברה...

תודה לעוזרים.

פורסם

שתי האפשרויות הראשונות זה זבל. תמחק אותן מהרשימה.

בגלל שציינת שהשימוש העיקרי שלך הוא מוזיקה אז כדאי ללכת על האפשרות השלישית. האלטק יותר טובים מהקריאייטיב במוזיקה ויותר איכותיים מהם בכללי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה :D

יש לך אולי המלצות לרמקולים אחרים בטווח המחירים של ה Altec ?

פורסם

הATP3. גם כן של אלטק.

אמנם אלה רמקולים 2.1 אבל הם באיכות גבוהה ביותר!

פורסם

אם רוב השימוש הוא מוסיקה אז לדעתי כדאי את הATP3. חבל סתם לקחת מערכת 4.1 או 5.1 בשביל הסרט או המשחק פעם בחודש...

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר רוצה גם שהרמקולים ישמרו על איכות טובה בווליום גבוה, וב ATP3 הרמקולים דיי דקים, יש פה מישהו עם ניסיון עם הרמקולים האלה שיוכל לאמת שהם שומרים על איכותם גם בווליום גבוה???

ברמקולים הנוכחיים שלי, כשאני מגביר את הווליום, המוזיקה נהיית צרודה והרמקולים נחנקים.... :-\

פורסם

גם אני פחדתי מזה בהתחלה, אבל פחדי נעלמו שהרמקולים הופעלו, הוליום גבוה ואחרי כמה זמן הוא רק עולה (ברייק-אין של הרמקולים)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ממש.... כשהווליום גבוהה האיכות עולה?

מה עולה, לא הבנתי?

פורסם

לך על ה ADA880 אתה תמות על המקולים האלה!! ואתה יכול לשמוע מוזיקה בסראונד גם.... אם יש לך יציה דיגטלית בכרטיס קול...

ומה ERANMOR אומר זה דעה אישית אני מאוד נהנתי לישמוע את הלוקסאון הם תותחים אבל אני כבר נקשרתי לADA880 שלי.......

לדעתי ההחלטה היא בין הADA880 לבין הלוקסאון היקרים WOODEN משהו עם REMOTE... לדעתי הצעד האחרון שלך זה לבדוק מפרטים תכניים של הרמקולים ולהשוות אותם

פורסם

מה עולה, לא הבנתי?

אממ בעיקרון שהרמקולים עובדים בפעם הראושנה אז הדריברים שלהם (החלקים שמוציאים את הקול) הם חדשים וקצת "אטומים"

אז ככל שתשמע יותר מוזיקה ככה הדריברים יפתחו והסאונד ישתפר

פורסם

מה עולה, לא הבנתי?

עם הזמן האיכות של הרמקול עולה (עד בערך חצי שנה אחרי שקיבלת אותו) באותו זמן החלקים הנעים מקבלים יותר חופש תנועה, משתחררים קצת.

ואז אפשר להגיע לווליום גבוה יותר ללא דיסטורשין.

פורסם
  • מחבר

אה עכשיו הבנתי את זה.... אבל השאלה שלי הייתה אם הרמקולים יכולים להגיע לווליום גבוה ? וכשהם בווליום גבוה אם הם נשארים באיכות טובה?

פורסם

הATP3 בהחלט ישמיעו צליל טוב ונקי גם בווליום גבוה.

פורסם

איזה טריקים ושטויות יש כדי לשפר את הסאונד??

ואיך אני יכול לשים את הבאס על עוצמה גבוהה בלי שהוא יחנק ויהפוך ליהיות מגעיל?

פורסם

להשיג Studio III של REL ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים