פורסם 2004 בינואר 321 שנים שלום חברה סחטיין על הפורוםשמעו מי שיכול לעזור לי אני ישמחיש לי ספק כוח אחד במחשב בתוך המארז שעליו כל הכבלים תפוסים גם מפצלים שמתי שםעכשיו יש לי עוד ספר כוח ורציתי לדעת אם יש למישהוא מושג שכאשר אני מחבר אותו לחשמלאיזה מהכבלים הוא הכלב שאני יוכל בעזרתו להפעיל את הספק כי אני רוצה לחבר כמה דברים אליואני יכול לבנות מתג או משהוא אבל השאלה היא איזה כפתור הוא שמפעיל כי כאשר מחברים אותו ללוח אם אז הלוח מפעיל אותו בלחיצהאבל כאשר הוא בחשמל ולא מחובר לכלום אז אני לא יודע כיצד להפעילאותותודה חברים מקווה שתעזרו ליאו שתענו פה מי שיודע או שיש לי איסי קיו 123800346תודה רבההה
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אתה מחבר את הפין שאליו מתחבר הכבל הירוק (שלישי משמאל למעלה אם תחזיק את המחבר כך שהפין התופס למעלה) לפין שאליו מתחבר הכבל השחור (שני משמאל למעלה או כל אחד מהשחורים האחרים).וחיפוש בפורום היה נותן לך בדיוק את אותה תשובה - מטרת פורום היא להוות מאגר למידע בנושא מסויים...
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר גבר אני מודה לך רק פרט לי קצת יותר קודם אצלי הירוק הוא אינו 3 משמאל ככה שהפין כלפי מעלה אז זה אומר שזה לא משנה זה חייב להיות הירוק או ללכת לפי מה שאתה אמרתה השלישי משמאל? אצלי הוא ה 7 משמאל.. מודה לך גם ככה )))))))
פורסם 2004 בינואר 321 שנים כבר ציינת שיש לך שניי ספקים.. ;D אבל שניי חוטים ירוקים זה לא יכול להיות.. אני עוד לא ראיתי ספקים כאלו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.