עבור לתוכן

אתחולים פתאומיים/מחשב קופא

Featured Replies

פורסם

שלום לך

עם הכביש משובש ומלא בורות , מה שווה הפרארי ?

קודם תדאג ללוח אם תקין, כי קבלים נפוחים יכולים

לגרום לתופעות שונות ומשונות, עד כדי פגיעה ברכיבים.

על כן, תפוס לך חבר עם טיפה ידע בהלחמה או תקפוץ

לאיזו מעבדה ותבקש שיחליפו קבלים ( אפילו מעבדה

לתיקון טלוויזיות, אם נשארו כאלה :kopfpatsch: ).

זה לא סיפור כזה גדול, תראה ביוטיוב.

משם אפשר להמשיך.

:xyxthumbs:

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי שראיתי את הגירסה החדשה של occt אני חוזר בי... היא ממש לא ידידותית ומבלבלת בטירוף.

אני ממליץ בחום על 3DMark 2006 לבדיקה ספציפית למעבד/כ.מסך (ביחד או לחוד). היא מעט כבדה אבל שווה את ההמתנה ואפילו נמצאת להורדה באתר: http://hwzone.co.il/downloads/diagnosis/performance_and_stability/?download=417&section=665&version=412

בכל מקרה, את הכ.מסך המובנה שיש אצלך במחשב צריך לחבר את המסך עצמו ללוח אם...

ואני ממליץ לפני הבדיקה להוריד דרייברים של נווידיה ולאחר הבדיקה להסירם אם היא עוברת תקינה. בנוסף אני ממליץ גם להסיר לחלוטין את הכרטיס מסך החיצוני בכלל מהלוח אם.

לאחר מכן יש לעשות בדיוק את הפעולה ההפוכה לגבי הכרטיס השני, לבטל את הכ.מסך המובנה ולהחזיר למצב פעיל את הכרטיס החיצוני.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ישללך הערכה מה המחיר בערך?? לגבי הכרטיס מסך המחשב נתקע גם עם המובנה צרפתי תמונה של הקבלים..

שימו לב לימני ביותר...

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם תדאג ללוח אם תקין, כי קבלים נפוחים יכולים

לגרום לתופעות שונות ומשונות, עד כדי פגיעה ברכיבים.

על כן, תפוס לך חבר עם טיפה ידע בהלחמה או תקפוץ

לאיזו מעבדה ותבקש שיחליפו קבלים ( אפילו מעבדה

חבל על הזמן עם התעסקות+הוצאה כספית מיותרות...

בהנחה שיש לו מאיפה להשיג את אותם קבלים מאוד ספציפים והוא יצליח למצוא חבר שגם יודע וגם יש לו את הכלים להלחים לו אותם, וכל הכוכבים במערכת השמש יעמדו בשורה, עדיין ייתכן שהקבלים שלו בסדר גמור והוא בעצם רק התבלבל (הוא לא צירף תמונה אחרי הכל) ומעבר לכך אם הבעיה היא בספק אז התקלה תחזור על עצמה שוב וכמו שכבר אמרתי קודם... חבל.

פורסם
  • מחבר
Lyor שים לב לימני ביותר...אני מוריד את התוכנה...שאסיים אצרף צילומי מסך..תודה..
פורסם

תודה על התגובה ישללך הערכה מה המחיר בערך?? לגבי הכרטיס מסך המחשב נתקע גם עם המובנה צרפתי תמונה של הקבלים..

שימו לב לימני ביותר...

OK אז אם ככה אני מתאר לעצמי שבהנחה שעשית את כל מה שאמרתי הכרטיסי מסך שלך הם לא הגורם הבעייתי, אבל הם לא יצאו מכלל סכנה!

זכור שאם הבעיה היא בספק הכוח אז יש מצב מאוד גדול שהוא יוציא מתח תקול גם לכרטיס המסך החיצוני שלך (הATI) הייתי ממליץ לך בינתיים להישאר עם המובנה.

בקשר לתמונה... אתה מתכוון לקבל הימני ביותר? זה שרק חצי ממנו נתפס בתמונה? אם כן אז אני בקושי רואה אותו... למעשה אני בקושי רואה בכלל מה הולך שם. תביא תמונת פרופיל של הקבל עד כמה שניתן. לדעתי אם הוא באמת נפוח כמו שאתה אומר אז יהיה יותר נוח לראות את זה ככה.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי לשני מימין זה שרואים ברור יותר , גם הימני ביותר מנופח...לגבי הכרטיס מסך מה שעשיתי זה בטלתי אותו במנהל התקנים וככה בדקתי זה לא שאני מתעצל פשוט החיבור לכרטיס מסך הוא ישן (VGA נראה לי) ואין לי כזה...אני מחובר בHDMI ...

דרך אגב כשבטלתי אותו במנהל התקנים הוא לא עבד הוא שינה לי ת'רזולוציה ולא הביא לי לראות סרטונים בHD וכאלה...כך שבדקתי אם הוא מחובר...

עריכה*

האם תוכלו לעזור לי ולהפריד לי אם ארצה לקנות רק לוחם אם/ספק ולהחליף איפה אוכל להשיג כך שיתאים לי למחשב? והאם זה אפשר בכלל להחליף לוחם אם זה נראה לי בלאגן...יש לי מחשב מקובץ של ACER חרא דבר...

פורסם

לא התכוונתי לשני מימין זה שרואים ברור יותר , גם הימני ביותר מנופח...לגבי הכרטיס מסך מה שעשיתי זה בטלתי אותו במנהל התקנים וככה בדקתי זה לא שאני מתעצל פשוט החיבור לכרטיס מסך הוא ישן (VGA נראה לי) ואין לי כזה...אני מחובר בHDMI ...

דרך אגב כשבטלתי אותו במנהל התקנים הוא לא עבד הוא שינה לי ת'רזולוציה ולא הביא לי לראות סרטונים בHD וכאלה...כך שבדקתי אם הוא מחובר...

מזתומרת ביטלת את הכרטיס שלך במנהל ההתקנים (ATI אם אני לא פספסתי אותך) והשארת אותו מחובר בHDMI בזמן שהכרטיס המובנה עובד?!?! תהייה יותר ברור כי זה ממש לא מה שביקשתי ממך, ולהשיג כבל VGA אם זה סיפור כזה גדול בשבילך אז... טוב אין לי כל כך מה לאמר בנושא הזה, אם אין אז תשיג אחד (יש לי כאלה כמו זבל).

בקשר לקבל השני מימין אני לא רואה כל כך שום דבר חריג (אתה מתכוון שהוא נפוח כלפי מעלה?!) אם ככה אז תביא תמונה כמו שביקשתי ממך, זה יחסה את 2 הפינות.

בעניין ההחלפה של הלוח אם+ספק זה טיפה סיפור... אני לא יודע מה הידע/נסיון שיש לך בהחלפת מעבד ואם תרצה רק לוח+ספק אז זה אומר שתהייה חייב גם להעביר את המעבד ללוח החדש (כסף לטכנאי ו/או התעסקות עם רכיבים רגישים שיכולים להיגמר עם נזק בלתי הפיך בידיים הלא נכונות).

במקרה שלך ספציפית אני רואה שאתה לא ממש מסמפט את המחשב שלך, ואם אתה שוקל באמת בכובד לראש על להחליף לוח אם אז אני ממליץ לך להחליף אותו בייחד עם המעבד כדי לחסוך המון זמן יקר. אני לא עומד להמליץ לך ממש פה על דגמים/מחירים אם תהייה מעוניין תפנה אלי במייל או בדיונים המיועדים לכך.

פורסם
  • מחבר

כן זה די טפשי בטלתי אותו והשארתי אותו מחובר...אני אנסה להשיג מחר קבל VGA בקשר לתוכנה היא לא עובדת במצב בטוח נסתי ברגיל אבל המחשב נתקע...

בעקרון אם אקנה מחשב חדש אז יש לי כבר הארד דיסק הוא יחסית חדש וטוב + מסך לכן אצטרך מעבד+לוחם אם וכל השאר...אני לא אחד שמשחק במשחקים יותר מדי רק בFIFA או שטויות כאלה...כלומר לא אצטרך כרטיס מסך הרבה יותר טוב מהATI שיש לי כרגע

אתה יכול רק להעריך כמה יעלה העסק? שוב אני לא מחפש מפלצת...משהו בסיסי+

פורסם

במדור/פורום מפרטים מומלצים נסה לבחור בדיוק ע"פ הקרטריונים שאתה רוצה.

מה המחיר שיצא לך מינוס המחיר של הHDD, זכרונות, כונן אופטי, ואלי גם מארז אם אתה מתעקש.

אתה כנראה תתפלא לאילו מחירים נמוכים אתה תגיע עם הדרישות שלך.

פורסם

הקבל הימני בתמונה (וגם הכי ימני שחצי רואים) אכן נפוח וצריך להחליף אותו. כמו ש KAKADU999 המליץ לך, האופציה העדיפה בשבילך היא לגשת למעבדת תיקון טלוויזיות, הן עדיין קיימות ובדרך כלל יש להם הרבה סוגי קבלים. החלפת שני קבלים לא אמורה לעלות יותר מ50 ש"ח.

אגב כשה אתה מגיע אליהם תביא את הלוח מפורק משאר המחשב כדי שלא יקחו ממך כסף על "בדיקת ותיקון מחשב" שעבור זה יבקשו משהו כמו 200.

במידה ולא תמצא מעבדה כזאת לוח מתאים בהנחה שיש לך DDR2:

Intel DG41RQ BULK

כמות: 1 - מחיר: ₪232

החנות זה http://www.tms.co.il/

ואם תרצה להחליף ספק שזה מומלץ, אך מצד שני לא נראה כדאי להשקיע במערכת ישנה כמו שלך אז זה אופציה טובה:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪266

ובהתחשב בכמה אתה רוצה להשקיע אולי כדאי לשקול גם מעבר לפלטפורמה חדשה, כאשר בהנחה שאתה שומר את הקשיח אתה יכול לסגור את זה בפחות מ2000 ולקבל שדרוג משמעותי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על העזרה אני מעריך אתזה מאוד!!! אעדכן בהמשך בהתפתחויות...שבוע טובב...

פורסם

חבל על הזמן עם התעסקות+הוצאה כספית מיותרות...

בהנחה שיש לו מאיפה להשיג את אותם קבלים מאוד ספציפים והוא יצליח למצוא חבר שגם יודע וגם יש לו את הכלים להלחים לו אותם, וכל הכוכבים במערכת השמש יעמדו בשורה, עדיין ייתכן שהקבלים שלו בסדר גמור והוא בעצם רק התבלבל (הוא לא צירף תמונה אחרי הכל) ומעבר לכך אם הבעיה היא בספק אז התקלה תחזור על עצמה שוב וכמו שכבר אמרתי קודם... חבל.

יש לך מונופול על החוכמה ? :)

אולי, אבל ניסיון בתחום כנראה שלא.

טוב שהמשך הדיון תיקן את הדברים.

פורסם

יש לך מונופול על החוכמה ? :)

אולי, אבל ניסיון בתחום כנראה שלא.

טוב שהמשך הדיון תיקן את הדברים.

אתה מוזמן להוכיח לי איפה טעיתי, אם אתה חושב שהפתרון שלך באמת שווה את הכאב ראש/זמן (וזה כן מניסיון) אז כדאי שתראה לי למה...

פורסם

לדעתי לפני שאתה מפרק את המחשב לחלקים תנסה פשוט לפרמט אותו.

כמו כן עדיין לא הבנתי איזה דגם של ספק יש לך (איזה ספק ACER דחפו בפנים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים