עבור לתוכן

אתחולים פתאומיים/מחשב קופא

Featured Replies

פורסם

שלום , קודם כל אציין שאני כרגע בSAFE MODE עם הNETWORK כי המחשב לא מחזיק לי מעל כמה דקות עד שהו נתקע הוא עושה ריסטרט ללא מסכים כחולים שבהגדרה הורדתי את הסימון להפעיל מחדש בעת שגיאה...

המפרט שלי :זה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 כרטיס מסך ATI READON HD3500/4000

10220364.jpg

אחרי שחפרתי בכל מיני פורומים בעולם עם בעיות דומות לא הצלחתי לתקן אני אציין קודם שבעבר שנה אחורה בערך היו לי בעיות של מסכים כחולים ובלאגן מה שעשיתי זה פרקתי את המחשב, החלפתי את הדבק/משחה המיוחדת מתחת למאוורר וחברתי אותו ואיכשהוא רק זה עזר והמחשב היה טוב בלי אתחולים עד לא מזמן .

ביומן ארועים יש לי שגיאות קריטיות KERNEL-POWER 41 אחרי חיפושים נסתי כל מיני פתרונות כמו :

עדכונים של WINDOWS + דרייברים

בדקתי זכרונות , נקתי אבק , בדקתי חום ועוד כמה פתרונות שאני כבר לא זוכר , בכל מקרה כלום לא עזר אני כבר די מיואש....רק אציין שבדקתי עם הכלי של הCLUESCREENVIEW את הקבצי DUMP ואין כלום מהשנה האחרונה כלומר לא נוצרו כאלה.אני כבר שעה בערך עובד על הSAFE MODE NETWORKING והוא לא מתחבא ולא נתקע...אבל כמובן שזה לא פתרון...

...אם תצטרכו כל דבר שאעלה או אפרט רק תגידו ואעשה , תודה.

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צריך לנסות לשלול גורמים אפשריים.

חשוד ראשון לדעתי זה המעבד, כשהוא מתחמם יתר על המידה המחשב עושה אתחול במטרה להגן על המעבד.

בוא תנסה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד במצב רגיל של המערכת הפעלה.

אתה יכול לעשות את זה עם מספר תוכנות, ביניהן HWmonitor.

שים לב גם למאווררים, מה מהירות הסיבובים לדקה שלהם.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על העזרה...אני אחרי השלב הזה הטמפרטורה והמאווררים סבירים ...

מה שכן היום פתחתי אותו ויש שני קבלים בלוח אם מנופחים אולי זה הבעיה אין לי מושג איך להחליף? הבנתי שזה סיפור עם הלחמה ובלאגן אולי יהיה כבר יותר משתלם לקנות לוחם אם חדש...בקיצור בלאגן...

ואני לא בטוח בכלל שזאת הבעיה...

פורסם

קבלים מנופחים זה לא טוב, סימן לנזק בלוח אם.

אני מניח שאין לך כבר אחריות עליו.

איזה דגם הלוח אם?

פורסם

כמו ש"מני" הציע לפני, בדוק לעומק את טפמרטורות שלל הרכיבים במערכת שלך.

המלצה שלי, תבדוק את שלל הרכיבים כולל המעבד, לוח-אם, HDD, כ.מסך. כמו כן עדיף בהחלט שתביא לכאן את התוצאות(ואת המפרט על הדרך) שנוכל לראות ביחד אם הם תואמות לסטנדרטים המתאימים...

לפי הערכה (גסה) שלי נתקלת באחד משני האירועים הבאים:

1. היותר וודאי, נדפק לך הספק כח, והוא (כנראה) גרם לאחד הרכיבים במחשב שלך להתחרפן עד שגם הוא נדפק.

2. יש מצב שנתקלת פשוט בווירוס רציני. באיזה אנטיווירוס/אנטירוגולות/סוסים טרויינים וכו' אתה משתמש? ובאיזה במחזור תקופתי אתה טורח לעשות סריקת ווירוסים "מלאה"?

*עריכה: תוכל להביא תצלום של אותם קבלים "מנופחים"?

בברכה.

פורסם
  • מחבר

אפשר מדריך קצר לבדוק אני אצלם ואשלח לכם...

יכול להיות שנדפק הספק כח היום פתחתי אותו ולא ראיתי קבל אחד שנראה מנופח כולם היו תקינים אבל זו אפשרות בהחלט להלחליף אותו...

אני משתמש באינטיוירוס NOD32 אבל אני אחראי בקטע הזה לכל מקרה אני אעשה סריקה מלאה...נקווה שהוא לא יתקע באמצע...

האמת אני די מתבאס עכשיו לפרק אותו שוב אבל אני יכול לתת תיאור שגם במגע שלי בקבלים הרגשתי אותם מנופחים כלפי חוץ מלמעלה בהשוואה לאחרים שמתי לב שהם מנופחים...

משהו מוזר דרך אגב עכשיו אני עם המחשב עובד כבר איזה שעה ובנתיים הוא עובד....למרות שאני רק עם הפיירפוקס עובד ולא מפעיל מוזיקה/וידאו או מעמיס...

פורסם

האמת אני די מתבאס עכשיו לפרק אותו שוב אבל אני יכול לתת תיאור שגם במגע שלי בקבלים הרגשתי אותם מנופחים כלפי חוץ מלמעלה בהשוואה לאחרים שמתי לב שהם מנופחים...

תסביר את עצמך יותר טוב, למה אתה בדיוק מתכוון שאתה אומר "מנופחים"?

נראה לי שתחסוך פה המון זמן לכמה אנשים אם פשוט תביא תמונה (אבל שתהייה צלולה וברורה ככל האפשר!).

בקשר למדריך, איזה מדריך אתה רוצה בדיוק???

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את הסריקה של האנטי וירוס והוא נתקע :( אני אחרי איתחול....במצב בטוח האינטי וירוס לא יכול לעבוד...

מדריך לתוכנה ספסציפית שאוכל לבחון בעזרתה את טמפרטורת המעבד וכו'...מה שבקשתם...

מנופחים שוב הקבל מלמעלה התמלא והוא לא ישר הוא נפוח כזה...אני מעביר את האצבע ומרגיש גבעה קטנה כזאת בניגוד לקבלים אחרים...

פורסם
  • מחבר
המלצה שלי, תבדוק את שלל הרכיבים כולל המעבד, לוח-אם, HDD, כ.מסך. כמו כן עדיף בהחלט שתביא לכאן את התוצאות(ואת המפרט על הדרך) שנוכל לראות ביחד אם הם תואמות לסטנדרטים המתאימים...

מדריך לזה התכוונתי אחי...

פורסם

פרה פרה עזוב רגע את עניין האנטיווירוס בצד.

קודם כל תוודא את הטפמפרטורות ע"י כל תוכנה לניטור המערכת שיש אפילו פה באתר במדור ההורדות. בלי קשר אליהם אני ממליץ על speedfan. האמת אני לא ניסיתי אותה אף פעם במצב סייף-מוד אבל אם תיתקל בבעיות תעדכן.

בקשר לתמונה, תעבוד על זה הכי מהר שאתה יכול בבקשה.

*עריכה: בקשר למדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432763.0

פורסם
  • מחבר

אני מבצע מה שאמרתה אחי...לגבי התמונה של הקבלים אבצע אחרי שאסיים עם הבדיקה בתוכנה בנתיים..:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה עם התוכנה למען האמת לא הבנתי כלכך מה היא אומרת אבל אציין שבמהלך הבדיקות של הגרפיקה הבדיקה עצרה בשני המבחנים האחרונים ונכתב משהו באדום צרפתי צילומי מסך...

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל טמפרטורת הGPU שלך (הכ.מסך) נורא גבוהה יחסית לכרטיס הזה!

ממליץ לנקות אותו בדחיפות מאבק+ לנסות לחזור על הTEST עם כרטיס מסך אחר! (ראיתי שיש לך כ.מסך מובנה, אומנם של נוידיה אבל עדיף להשתמש בו רק בשביל הטסט(לאחר מכן תסיר את הדרייברים שלו מן המחשב) אם קיים ברשותך כרטיס של ATI זמין אז תשתמש בו).

ונסה לעשות מה שאמרתי לך מקודם. אם המערכת קורסת במהלך הבדיקה, תעשה את זה אינדיבידואלי לכל רכיב ורכיב את הבדיקה (ספציפית למעבד, ספציפית לכ.מסך וכו').

מעבר לכך, הטמפ' של המעבד נראים תקינים.

פורסם
  • מחבר

איך אני מבטל את הכרטיס מסך ומשתמש במובנה? ניקיתי אבק אחי...עם קומפרסור...

ואיך אני מבצע את הבדיקה באופן אינדיבידואלי?

פורסם
  • מחבר

בטלתי את הכרטיס מסך במנהל התקנים ועכשיו התוכנה לא מאפשרת לי בכלל להריץ בדיקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים