פורסם 2004 בינואר 1321 שנים זה מבקש אימייל וססמא .אז תרשום תאימייל המלא ואת הססמא או שתתן לינק ישיר לתמונה....
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים החדר שלי והמוד יעלו לאתר ביום שישי תודה על המחמאה באמת קרעתי את התחת לשפץ הכל לפעמים מפסיקים להעריך שחיים בו יום יום
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אני גם מתכנן מוד לחדר שלי כבר הרבה זמן אני מקווה שהוא יצא לפועל בקרוב.אני מתכנן לשים קרמיקה על הרצפה הקיימת אך מתחת לקרמיקה להעביר חוטים של האודיו, וידיאו ורשת.בכמה חיבורים בין המרצפות אני שם קוביות של מרצפות מזכוכית ומתחתיהן אני שם לדים זוהרים שיאירו את החדר מהרצפה.לכל זה אני מחבר קופסת שליטה על עוצמת האור ועל הדלקת כל נורה ונורה.בנוסף אני עושה בספריה שני לדים זוהרים בצבע כחול שיאירו על דברים מפרספקס כמו שיש ארונות מזכוכית עם פסלים מזכוכית.מקווה שזה יצא לפועל בקרוב.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים hagay20@hotmail.co.ilסיסמא 88552200תהנוכשאני מנסה להגדיל תמונה אני מקבל....Server Error in '/' Application.--------------------------------------------------------------------------------Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. ..............................
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים את החלק של הכניסה לחדר ואת האזור של המיטה שם אהבתי .אבל את המסדרון הזה שמה לא אהבתי .
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים המרובעים בקירות הם ארונות שחצבתי בתוך הקיר מה יש לא לאהוב? זה היה פעם המיסדרון למחסן פתחתי את הקיר ועשיתי חדר אחד גדול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.