פורסם 2004 בינואר 321 שנים שלוםרציתי לעסות שינוי בעיצוב החדר ואמרתי לעצמיבגלל שיש פו אנשים שכל כך מוכשרים ב modingאז בטח יהיה להם רעיונות מקוריים בקשר לעיצוב בכללאז מישהו רוצה לעזור לי בפרויקט הMODing הראשון שלי?אגבאם מישהו רוצה אני יוסיף תמונה של החדר
פורסם 2004 בינואר 321 שנים הייתי ממליץ שתשים תמונה כללית של החדר, ע"מ שנוכל לתת כאן רעיונות מקוריים לשיפור.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני עשיתי גרפיטי על יותר מחצי מהחדר שלי, גרפיטי מכוער(הכוונה מכוער, שהוא לא מקצועי, אבל אני מאוד אוהב אותו ) ולא מקצועי, זה שאני וחברים שלי היינו מחורפנים שנה שעברה.., עשינו גרפיטי של חברות סקט(בורד), על הקירות שלי, חיחי.. 8)
פורסם 2004 בינואר 421 שנים חח כן אני זוכר חצי מהציורים שם הם שלי !! רנצי שים תמונה שהם יראו עד כמה אני לא מוכשר !
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אני גם חשבתי על לעשות מודינג לחדר.ועלה לי רעיון בגלל שיש לי שולחן עם זכוכית לקחת לדים ולשים מאחורי הזכוכית בשולחןאו שאני אקנה כבל EL ככל הנראה ואשים מאחורי הזכוכית (החשמל לא יהיה מהמחשב)יש גם את החללית הזאת עם הסיבים פירקתי אותה ולקחתי תמנורה ותלדים עשיתי את זה אתמול בידיוק ואני אשים את זה מתחת לשולחן עם מפסק וזה יפה כזה .את המנורה אני אעטוף בצלופן אדום ככל הנראה.עריכה : יש גם קטודות בועות כאלה לקנות 2 כאלה עם סטאראר ולחבר אותו לשנאי ולחשמל גם רעיון יפה ואפשר לשים תקטודות בחדר איפה שתרצה.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים צילמת את השולחן עבודה, מה שאתה צריך לעשות בו זה רק לסדר, צלם את הקירות מאחורה שנראה מה יש לעשות איתם...
פורסם 2004 בינואר 821 שנים יש לך ללא ספק הרבה בלאגן מכל הניירות והספרים.אני הייתי ממליץ לך לפנות את כל הפינה מספרים שיהיה "נקי יותר"לצבוע את החדר בצבע שאתה אוהב לקנות כורסאת מנהלים ולקנות פוסטרים וכו'.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר כלללא ספק מגיע לשולחן איזה סידור רציניצילמתי עוד תמונותאני רק מחפס איזה מקום לשים אותם
פורסם 2004 בינואר 821 שנים שים בפורומים של תפוז או משהו....(בדפים אחרונים כאלה, שאף אחד לא מסתכל ;D ) ס-ד-ר ! דחוף !
פורסם 2004 בינואר 821 שנים סדר סדר ועוד סדר בלי הסדר לא תוכל לעשות כלום וזה לא יראה יפה.אני היום קניתי לדים והולך לעשות לחדר מוד משהו בן *ונה תצפו לתמונות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.