עבור לתוכן

יעוץ בפתרון כ. מסך למחשב dell

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב כזה :

http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=806313

רק עם עם 500 גיגה HD .

עכשיו אני רוצה לשדרג כ. מסך, למשהו בסביבות ה 500 שקל ( יוצא דיאבלו 3 בקרוב .. ), עכשיו הבנתי ב FAQ שזה בעייתי כי ברוב המחשבים הניידים הכ. מסך מולחם ללוח האם, וכי יש עוד אפשרויות לכ. מסך. ואני שואל, מה ההלצה שלכם לשידרוג כ. המסך שלי? איזה אופציות יש לי ? אם בכלל ?

פורסם

לא נותר לך אלא לקוות שהתצורה של המחשב שלך תוכל להריץ את המשחק על הגדרות נמוכות (ויש סיכוי כזה).

פורסם

אתה לא תוכל להחליף כרטיס מסך אצלך במחשב, אבל בשביל דיאבלו 3 בכלל לא יהיה לך צורך, הדרישות של המשחק מאוד נמוכות.לי יש מחשב בן כמעט 4 שנים יותר חלש משלך וכרטיס מסך הרבה יותר ישן והוא הריץ את דיאבלו 3 על מקסימום בלי להתקע בכלל...

דרך אב הם פתחו את הבטא לכל המשתמשים לפני שבוע... היית יכול להיכנס ולבדוק.. בקיצור אין לך מה לדאוג

Gil28 יצא לך לשחק במשחק שאתה יודע שהוא יריץ על הגדרות נמוכות?

פורסם
  • מחבר

טוב, אני איתכם ... אין לי ברירה. תודה.

פורסם

המשחק עוד לא שוחרר...

אני רק נתתי הערכה. השאלה היא איך אתה הרצת אותו? :s05:

פורסם

בליזארד שיחררה גרסת בטא של המשחק, כמו שעושים הרבה מפתחים לפני שהם משיקים את הגירסה המקורית, גם בשביל לבחון את העומס על השרתים שלהם, לבדוק כמה באגים יש, ולבדוק אם המשחק יכול לרוץ גם על מחשבים פשוטים...

רק מספר קטן של אנשים שהתמזל מזלם זכו לקבל מפתח לבטא, אבל כמו שאמרתי, בליזארד פתחו את השרתים לכל העולם לפני שבוע בערך ככה שכל אחד יכל להיכנס ולשחק ( הם בדקו את העומד על השרתים..)

בקיצור המשחק לא דורש כל כך הרבה.. והוא נראה מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים