פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר היי תודה זה בידיוק שעכשיו רק נשאר לברר מה מהחוטים הוא כניסה ומה מהחוטים הוא יציאה .לא ממש הבנתי את השיטה של הרמקול ושל הכבל ? אם אני לא יודע מה לחבר לאן אז איך אני יכול לשמוע קול במידה ואני לא מחבר את הכניסה הנכונה למערכת
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים עכשו שיש לנו ציור זה פשוט יותר :תחבר את הפארוט למתח בלבד, תחבר את הפלאפון ותעשה שיחה כדיי שהפארוט ינסה לתת קול לרמקוליםתיקח רמקול אחד בהספק גבוה (כמו מה שיש באוטו), ותנסה לחבר אותו :כל השילובים של כתום אם אדום : ה 2 שאיתם הרמקול עובד הם לרמקול, ה 2 האחרים לסטריאוכל השילובים של ירוק אם שחור : ה 2 שאיתם הרמקול עובד הם לרמקול, ה 2 האחרים לסטריאוכל הצבעים האחרים לא אמור לשנות, תחבר סתם אחד לכל כיוון
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר אבל במידה ושום דבר עדיין לא מחובר למערכת - יהיה קול כלשהו מהפרוט ? וירוק עם שחור או ירוק עם כחול אדום כתום וכחול ירוק הם הפרונט .
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים המודול השני של ה parrot (זה שמכיל את כל ה bluetooth וכו) מוציא קול + שליטה בממסרים ללוח של הממסרים. אמור להיות קול אל כמה חוטים שם כשהוא נמצא בשיחהצודק זה ירוק + כחול
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר בוקר טוב חברים , הייתי קצת עסוק אז רק עכשיו יצא לי לבדוק את העניין של הדיבורית, בכל אופן, מצאתי את החוטים שמוציאים קול מהדיבורית לרמקולים, עכשיו לשאלותהדיבורית עובד רק עם הרמקולים הקדמיים ? כל שאר החיבורים לא משנה איך אני מחבר בינייהם ?תודה
פורסם 2012 במאי 2513 שנים הרמקולים הקדמיים עוברים + ו - מהסטריאו לדיבורית- אותם כן משנה איך אתה מחבר כדיי שהיציאות הנכונות ילכו לרמקולים הנכוניםהאחוריים רק מנותקים מ + כדיי להשתיק אותם - משנה רק שיהיה מפסק שמנתק בטור אם כל רמקול
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר מגניב תודה אז נראה לי שאני בכיון הנכון - מצאתי את החיבורים לרמקולים הקידמיים ככה שאני יחבר תכף הכל ויעדכן תודה
פורסם 2012 במאי 2813 שנים מחבר אהלן חברים רק רציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי פה - הדיבורית חוברה ועובדת כנדרש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.