עבור לתוכן

חוות דעת למפרט גיימינג 3000 ש"ח כולל מסך

Featured Replies

פורסם

צירפתי את המפרט בתמונה תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא משתלם במיוחד. מארז+ספק+מסך..כל אלו ג'נריים ולא שווים.

קבל מפרט מבוסס AMD שעולה על המפרט שלך מיכל בחינה למטרות גיימינג. ובנוסף אתה מקבל מסך שהוא איכותי פי כמה רמות מהזבל הג'נרי שהציעו לך (אין חברה כזו MAG).

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

639₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]

103₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabite MA78LMT-US2H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

378₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח[/td][/tr][/table][table][tr][td]

640₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td][/tr][/table][table][tr][td]

170₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td][/tr][/table][table][tr][td]

266₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM[/td][/tr][/table][table][tr][td]

950₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]3146₪[/td][/tr][/table]

המעבד הוא מרובע ליבות וחזק יותר ממה שהציעו לך..הלוח מספיק ומפוצ'ר לכל שימוש שלך ויש לך אופצייה לשדרוג זיכרון. הכרטיס מסך הוא פי כמה יותר חזק..ובגדול יש לי מפרט כמאט זהה בעצמי ואני מריץ הכל על רזולוציות של FHD.

עכשיו יש חריגה קטנה מהתקציב שלך אבל כאמור..אתה מקבל מסך שיעניק לך חווית שימוש וגיימינג בצורה יפה. לא רוצה לחרוג..תוכל לקחת את זה למשל:

http://www.tms.co.il/product/8732

ככה שיצא לך סה"כ 2920 ש"ח וגם הוא מסך טוב בהחלט. אגב שככתי להוסיף לך CDROM שזה עוד קצת פחות מ- 100 שקל. החנות היא TMS אגב.

פורסם
  • מחבר

א.איך המסך הזה LG W2286L

ב. לאיזה מארז וספק אני יכול להחליף במחיר הזה (שכתבתי במפרט)

פורסם

א.איך המסך הזה LG W2286L

ב. לאיזה מארז וספק אני יכול להחליף במחיר הזה (שכתבתי במפרט)

א)המסך לא מומלץ כי הוא לא תומך ב- FHD..וזה סתם יבאס אותך בסרטים ומשחקים שזו הגרפיקה הנפוצה ביותר שלהם כיום.

ב)לא ברור מה אתה רוצה ??? הצעתי לך מארז וספק..עכשיו אני רואה שבהצעה הראשונית שלך התקציב הוא 3200 ש"ח בהפרש הקטן הזה ניתן להוסיף מארז קצת טוב יותר למפרט שהצעתי. אבל אם אתה מתכוון שאתה רוצה להישאר עם המפרט הראשוני שהבאתה ורק להחליף מארז וספק...אז תפרייר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים