עבור לתוכן

כרטיס מסך Radeon HD 7850 חדש - האם אני צריך להחליף ספק?

Featured Replies

פורסם

^ אין צורך לבזבז כסף ללא סיבה מוצדקת, כל עוד הרכיב הנוכחי עושה את העבודה.

הספק עדיין יחזיק.

פורסם

הוא יספיק לך אל תדאג, אבל אם אתה יכול תחליף אותו.

פורסם

יהיה הכרחי לתאם את הצריכה אם אתה הולך על crossfire

פורסם
  • מחבר

לא הולך כרגע על Crossfire.

ומכיוון שלוח האם שלי מספק PCI-EX x1 בשביל ה-Crossfire, אני לא בטוח שה-Crossfire יהיה יעיל בכלל.

פורסם

איך אני יכול לדעת איזו גרסה יש לי?

רשום עליו מספר דגם מפורט

חוץ מזה 7850 צורך כמו 5770/6770, משמע לא הרבה בכלל.

פורסם

בטח שתחליף! זו סדרה חרא של ספקי TT לא בטוח שהוא מוציא גם 400W ויותר מיזה לפי מה שאני זוכר על המסילה של 12V שלו הוא מאוד מוגבלת (גם אני קניתי מחשב מבוסס AMD+HD6850 דומה לפני שנה וחשבתי לקחת את הספק הזה ואז ירדתי מימנו אחרי בדיקה).

שמע יש לך מחשב ממש חזק..חבל להרוס בגלל ספק לא תואם שגם ימות מהר בגלל עומס יתר. עכשיו כך בחשבון שכרטיס 7850 הוא עם יכולת OC בת זונה שתוכל להאריך את תוחלת החיים שלו בעוד איזה שנה וחצי (ז"א בגיימינג)..אז חבל להפסיד את האופציה הזו בגלל ספק שספק אם היום הוא מספיק למערכת שלך (ודעתי היא שהוא ממש לא מספיק גם היום). תחליף ל-500W של SS..תוסיף כסף אם צריך, זה שווה את בעתיד והיום.

אפילו מצאתי לך תחליף בחנות:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=11572

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

הספק יחזיק, לא צריך לדחוף אנשים לבזבז כסף סתם.

פורסם

לא דוחפים אף אחד...מצילים כסף של בנאדם! קנה מחשב חדש וחזק..לא חבל לתת לו לדשדש עם ספק זבל? גם אם יישאר עם הספק הזה, אני מאמין שעוד שנתיים גג יחליף אותו כי הספק כבר יגיע לרוויה שלו אחרי שהוא עבד 100% בלי הפסקה..או שלפני הוא ירצה לעשות OC למעבד/כ.מסך ששניהם בעלי יכולות OC יפות, הוא לא יוכל והכי חרם על הכרטיס מסך שלו יכולות OC מטורפות.

ממהכרות המועטה שלי עם הסדרה הזו של TT, היא נועדה למחשבי משרד שלא רוצים זבל ג'נרי אבל גם לא צריכים יותר מידי כוח..תכניס ספק כזה במחשב גיימינג ממדרגה ראשונה כמו שהוא קנה ועוד כמה חודשים תתחיל להרגיש תקיעות ותיקים במשחקים וסתם תוכל את הלב בלי להבין למה!

כל איש שמבין בחומרה יגיד לך שזה סוג הספקים שדוחפים במפרטים של אייבורי וכאלה ומספרים לאנשים שזה ספק "מותג".

פורסם

אני לא מסכים על השורה האחרונה, הייתי לא מעט שנים בתחום, הסדרה הזאת תחזיק לו את הכרטיס. זה לא ספק זבל, אך גם לא ספק איכותי אלא בניהם, הוא יחזיק את הכרטיס בלי בעיה וזה מה שחשוב, אם הוא ספק אחר שיבקש בפורום המתאים וימליצו לו. לפי דעתי הספק יוכל להחזיק לו את הכרטיס שנים טובות.

פורסם
  • מחבר

הייתי אתמול בזיגזג (כדי לקנות רמקולים) ודיברתי איתם על הספק הזה.

הם עומדים מאחוריו ב-100% ושהוא עבר את בדיקות העומס שלהם על המחשב הזה כאשר מותקן עליו כרטיס Radeon HD 6750 כך שלא צריכה להיות לו בעיה לעמוד גם עם 7850.

הם גם אמרו שמבחינתם מדובר בספק שדווקא באיכות גבוהה מהרגיל שאמנם אין לו את היעילות ניצולת של הספקים האחרים, אבל באיכות ביצוע הוא בינתיים לא חזר להם מקולקל אפילו פעם אחת.

בסוף התשובה שלהם הכריעה את דעתי. אני עובד איתם כבר שנים והם מאוד מקפידים על הדברים שהם מוכרים ושומרים על המוניטין שלהם. כך שאם הם בצורה חד משמעית כל כך עומדים מאחורי הספק שהם מכרו, אני אסמוך עליהם.

תודה לכל העונים.

פורסם

אמרתי לך שהוא יעבוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים