פורסם 2012 באפריל 2613 שנים שלום לכולם,לאחרונה אחד מהארד דיסקים שלי נדפק ביצעתי לו גיבוי וכעת אני מנסה להתקין מערכת הפעלה על אחד מהארד דיסקים המחוברים למחשב,אני מדליק את המחשב מחדש וטוען BOOT FROM CD, ובמהלך הטעינה המחשב אומר שהוא לא מזהה את הCD-ROM החלפתי בין כל החיבורי SATA שקיימים לי בלוח אם, והתופעה עדיין קוראת, חיברתי גם CD-ROM בחיבור IDE אותו הוא בכלל לא מזהה.מידי פעם הביוס גם לא זיהה בכלל את הCD-ROM,אשמח להמלצות והכוונה מה לעשות או ממה זה עשוי לנבועביצעתי ניתוק לכל החומרה במחשב והתחלתי בחיבור שלה שלב שלב, והתופעה ממשיכה לקרות, כרגע אני משער שזה מהלוח אם כנראה.דגם של הלוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים שלום לך איך מתחיל ספר בישול ..... או בקיצור, תירגע. איזו מערכת אתה מנסה להתקין ?
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים זה לא בהכרח קשור, פשוט שיהיה ברור טוב, יכולים להיות שלושה גורמים לבעיה : 1. כונן ה - CD דפוק. 2. ההגדרות בביוס של הלוח אם לא נכונות. 3. לוח אם לא תקין חומרתית ( בקר כוננים וכו' ). לגבי 1 , תנסה לחבר במחשב אחר. לגבי 2 , תבדוק את ההגדרות / מצב בביוס. לגבי 3 , אין הרבה מה לעשות בתכל'ס, ( בגלל זה הוא שלישי ), בכל זאת תעיף מבט פיזית בלוח, אולי תבחין בקבלים נפוחים . שניה , שניה רגע - האם החלפת חיבורי סאטא וגם כבל סאטא ?
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר זה לא בהכרח קשור, פשוט שיהיה ברור טוב, יכולים להיות שלושה גורמים לבעיה : 1. כונן ה - CD דפוק. 2. ההגדרות בביוס של הלוח אם לא נכונות. 3. לוח אם לא תקין חומרתית ( בקר כוננים וכו' ). לגבי 1 , תנסה לחבר במחשב אחר. לגבי 2 , תבדוק את ההגדרות / מצב בביוס. לגבי 3 , אין הרבה מה לעשות בתכל'ס, ( בגלל זה הוא שלישי ), בכל זאת תעיף מבט פיזית בלוח, אולי תבחין בקבלים נפוחים . שניה , שניה רגע - האם החלפת חיבורי סאטא וגם כבל סאטא ? החלפתי כבלים חיבורי SATA ועוד... בדקתי את ה-CD-ROM אני חושב שהבעיה היא בלוח אם, כי הוא לא תמיד מזהה את הCD-ROM גם עכשיו כשהפעלתי את המחשב מחדש ונכנסתי לווינדוס הוא לא מראה לי את ה-CD-ROM, מה אפשר לעשות אם זה הלוח אם ? כמה שנים יש אחריות בדר"כ?
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים א. אין צורך להכניס ציטוט אם אתה מגיב אחרי ( לצורך העניין ). ב. בד"כ זה שלוש שנים, אבל בשביל להיות בטוח, תצתרך לראות בתעודת אחריות / חשבונית קניה.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר טוב,אני חושב שארכוש את הלוח אם הזה SABERTOOTH 990FX או זה M5A97 AM3+
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים אהההמממ אם אתה משוכנע שהלוח הלך, מבחינת זיהוי כונן אופטי לפחות, אז שיהיה. רק להזכירך, כי בטח אתה יודע, שאת חלונות 7 אפשר להתקין גם מכונן ( DOK ) USB. אה, ואולי תרכך את הכותרת, יש כאן אנשים עדינים .
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר ישב לבד על הכבל והג׳אמפר הוגדר בתור cs וגם masterחיברתי שני Cd-rom של ide שניהם לא נקלטו
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים תגיד, KOLA, בספק העפת מבט ? יעני, הוא היחידי שלא ממש זכה ליחס עד עכשיו. על אף שהסיכויים קטנים, תן לא איזה מחקרון קטן .
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים נא ערוך את הכותרת עפי חוקי הפורוםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524032.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.