עבור לתוכן

חיבור מערכת סראונד לממיר דיגיטלי בכבלים

Featured Replies

פורסם

לאחרונה קניתי מערכת רמקולים נחמדה של ארבע רמקולים סאב ומגבר (בתוך הסאב) לא הכי הכי טוב, אבל עדיין סביר בהחלט...

רציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד אני יכול לחבר את הרמקולים האלו לממיר הדיגיטלי של הכבלים ?

תודה.

פורסם

אתה יכול לתת דגם ?

פורסם

אם יש לך מקודד חיצוני(מה שלא ניראה לי שיש לך) אתה יכול אולי להישתמש בPRO LOGIC 2 (אני לא בטוח אם אפשר דרך חיבור אנאלוגי)

פורסם

לממירים דיגיטליים של חברות הכבלים, עד כמה שנאי יודע, יש יציאות לסטריאו. מכיוון שאין בהם מקודד לPROLOGIC, אזי גם אין להם חיבור בתקנים גבוהים מסטראו - 2.1,4.1,5.1 וכו'... ולכן אתה לא יכול לחבר את הממיר לרמקולים. מה גם שהממיר הוא יציאות RCA שאתה צריך להעביר אותם לכבלי אודיו רגילים של רמקולים וכו'...

דבר אחר שאתה יכול לעשות זה לנסות לחבר את הממיר למערכת סטריאו, או למחשב, והמקרה של המחשב - אולי הוא ידאג לשמיעת סראונד בכל הרמוקלים - אבל או שזה יהיה פיזור הסטריאו בשני הרמוקלים הקדמיים, או פיזור אחר בתקני 3D כמו פרולוגי'ק... אם תחבר את הממיר הדיגיטלי לדוגמא למגבר חדש יחסית (בקיצור מגבר של מערכת קולנוע ביתי כך שהוא תומך בתקנים 5.1 דולבי דיגיטל וDTS ובפרולוג'יק כעל כל גלגוליו) המגבר הוא זה שיעשה לך את עבודת הפיזור בתקן כזה או אחר לרמקולים... מה שכן במקרה כזה אני לא יודע איך תחבר את הרמקולים למגבר (אמרת שזה רמקולים למחשב) ואתה גם לא צריך את המגבר הפנימי שיש בסאב - אתה צריך לחבר כל רמקול ישירות למגבר שתומך בששת הערוצים...

מקווה שעזרתי, חן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים