עבור לתוכן

מחפש לאפטופ 11.6 בתקציב עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לאפטופ עבור החברה שלי, בעיקר ללימודים. חשוב לה שהוא יהיה קומפקטי וחשוב לי שהוא לא יהיה עם מעבד אטום, מה שמוביל אותי לדגמים הבאים:

Toshiba Satellite T115D-S1120

Lenovo IdeaPad S205 1038-D9G

לא מצאתי ביקורות ברשת שמשוות ישירות את שני הלאפטופים, אבל לפי ביקורות משתמשים נראה שהטושיבה כולל מסך טוב יותר והלנובו מקלדת טובה יותר. האמנם? אשמח לשמוע דיעות נוספות ורעיונות למחשבים דומים אחרים בתקציב.

תודה!

פורסם

s205 מחשב מצויין, בנוי טוב, מקלדת ועכבר מצויינים, ממש אחלה מחשב למחיר, חבל שהוא לא קל יותר אבל בכללי מחשב ממש טוב.

את הטושיבה אני לא מכיר, מה שאני כן יכול להגיד על ההבדל בניהם זה שהלנובו מספיק בערך ל3 שעות, במפרט של הטושיבה כתוב 8, זה הבדל רציני, 8 זה מספיק זמן כדי שלא תצטרך להסיחב עם מטען יום שלם.

לדעתי, אם זמן סוללה חשוב הייתי קונה s205 ומוסיף סוללה מוגדלת בהפרש מחיר בניהם... הלנובו פשוט בנוי מצויין, ולפי התמונות הטושיבה כנראה שלא.

פורסם

קודם כל מעבדי האטום החדשים לא כ"כ רעים.

לגבי הטושיבה - לדעתי רד מזה.

המעבד שלו ישן מאוד ומעבדי האטום החדשים יותר חזקים ממנו.

זמן סוללה - אמנם רשום 8 שעות אבל אני הייתי לוקח את זה בערבון מוגבל מאוד. יש גם אי דיוקים נוספים במה שרשום שם (בנוסף למה שנאמר על המעבד):

מע' הפעלה 64 ביט שמהירה יותר מ-32 ביט :s05: .

כרטיס מסך של אינטל :s05: :s05: .

לגבי ה-s205 - הוא די מומלץ.

המעבד שלו אמור להיות קצת יותר חזק ממעבדי אטום החדשים.

עד כמה שידוע לי זמן הסוללה הוא יותר מ-3 שעות. היצרן מצהיר על 5 וזה די קרוב למציאות.

שים לב שנפתחו שרשורים עם נושא זהה לשלך, מומלץ לעקוב אחריהם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. אני חושב שאני אתמקד ב-S205. אם המקלדת שלו באמת סבירה (מהתמונות היא לא נראית משהו) אז אני חושב שזו תהיה הבחירה.

אגב, החברה שלי לא צריכה דיסק גדול. כדאי לדעתכם להוסיף כמה מאות שקלים עבור שדרוג מדיסק 320GB רגיל לדיסק SSD 120GB?

פורסם

s205 הוא נראה בחירה מוצלחת.

אולי תתענין גם בזה עם חריגה קטנה מהתקציב:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7747

מעבד יותר חזק, משקל נמוך יותר ושלוש שנות אחריות.

לגבי ssd, לא ראיתי שם אפשרות לשדרוג.

זה אומר שתצטרך לקנות אחד ולהחליף את הקיים.

לא מזמן קניתי ssd של 64 ג"ב ללפטופ שלי. כדי לממן את זה מכרתי את הכונן שהיה במחשב (320 ג"ב) ועוד כונן חיצוני שהיה לי ולא עשיתי בו שימוש :lol: .

מבחינת הנפח זה די והותר עבורי, אני מנצל בערך חצי ממנו.

מבחינת שיפור הביצועים? תלוי בשימוש. במצבים מסויימים יש הבדל גדול בעוד באחרים ההבדל זניח.

פורסם
  • מחבר

אולי תתענין גם בזה עם חריגה קטנה מהתקציב:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7747

מעבד יותר חזק, משקל נמוך יותר ושלוש שנות אחריות.

תודה רבה על ההמלצה. זה המחשב שקניתי בסופו של דבר, ואני חייב לציין שהוא עושה רושם ראשוני נהדר :)

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים