פורסם 2004 בינואר 321 שנים שלום כולםמה שלומכםאני רוצה לקנות מחשב חדש ויש בידי את המפרט הבאמעבד - 1290Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB לוח אם - 727Intel® Desktop Board D865GBF זיכרון פנימי - 275256mb PC3200 DDR-RAM -Samsung Original Memory 400MHz זיכרון פנימי - מודול שני - 275256mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz דיסק קשיח - 580ATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty כונן דיסקטים - 76Citizen 1.44 Black Floppy כרטיס מסך - 1241GeforceFx 5600 GAINWARD 256MB VIVO כרטיס קולOnboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשתOnboard - מובנה על הלוח אם סה"כ 4379עכשיו תראואין לי כאן לא מסך ולא מארז וזה בדיוק מה שחסר לי להשלים את המחשבהבקשה שלימארז+ספק שיסחוב טוב את המחשב ושיקרר אותו כמו שצריךמסך 17 שטוח ובלי הפרזות יותר מידי.. גם ככה התקציב שלי לא בשחקיםותנו גם חוות דעת על המפרט הקיים
פורסם 2004 בינואר 321 שנים יש לוחות טובים יותר שיאפשרו לך יותר קונפיגרציה, וגם זולים יותר..לדוגמא:Abit AI7Abit IS-7Asus P4P800הכרטיס מסך ממש גרוע.. לא לוקחים כרטיס רק בגלל שיש לו 256 מ"ב זיכרון (כי זה לא עוזר בכלום!).עדיפים בהרבה:Sapphire Radeon 9600 XTGigacube Radeon 9600 XTAlbatron GeForce FX5900XTVכשהראדונים נמכרים בסביבות ה-1080 ש"ח, והאלבטרון בסביבות ה-1250 ש"ח ומציג ביצועים טובים יותר.כולם טובים בהרבה מן הכרטיס שבחרת.מה התקציב הסופי שאתה יכול להרשות לעצמך? כי זה ישפיע על איזה מסך נמליץ לך..בכל מקרה מארז עם ספק כח איכותי וזול יחסית, ה-Compucase 6A19 או 6AR1, עם ספק HEC 300AR-T.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר בכרטיסי הריידון 9600 יש VIVO?בקשר למסך אני מחפש מסך בסביבות ה1200-1300 ש"חובקשר למארז - יש עוד אפשרויות? אני מחפש משהו שיהיה קל לעשות לו מודינג (להוסיף מאוררים בעיקר)
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אוקי מה דעתכם על זההלכתי על האלבטרון ומסך של מאג 19עם הלוח אם אני נשארסה"כ 6100מצטער על ההודעה הכפולה :-[
פורסם 2004 בינואר 321 שנים דבר ראשון פעם הבאה שאתה רוצה להוסיף הודעה אתה יכול להשתמש בכפתור העריכה (בצד שמאל למעלה) - קרא את כללי הפורום שנמצאים בראש העמוד.עכשיו להערות..אמרתי לך לא לוח של אינטל.למה? כי הם לא מאפשרים אוברקלוק - בכלל.. אולי אתה לא מתעניין בזה כעת.. ואתה דיי בטוח שגם לא בעתיד, אבל עדיף להיות בצד הבטוח.הלוחות של אינטל סתם יקרים ללא סיבה.לוח עם צ'יפסט 865PE יציג ביצועים זהים. אסוס ידועים באיכות המעולה של הלוחות שלהם, אם כי גם ל-Abit יש לוחות טובים מאוד (אם כי הם לא תמיד הכי אמינים במיוחד, אחוז ההחזרות ליצרן הוא דיי גבוה).בכרטיסי הראדון שהצעתי אין ViVo אם כי יש גירסא של Gigacube 9600Pro שיש לה.. (אבל שים לב ש-PRO יותר חלש מ-XT במעט).בכל מקרה האלבטרון נראה בחירה טובה.מארז - מספיק ה-6A19, ה-6919 הוא פשוט גירסא גדולה יותר. ה-6A19 מגיע עם מאורר 120 מ"מ אחורי שמוציא אוויר והיא שקט יחסית.יש תושבת להרכיב עוד מאוורר 120 מ"מ מקדימה (אבל אתה לא מקבל מאוורר, וגם לא חובה אחד, אם כי מומלץ).זה לא המארז הכי יפה, אבל הוא יעיל, ובעל ספק כח איכותי, בניגוד לכמעט כל המארזים בשוק.לא לוקחים מסך 19" מתחת ל-1600 ש"ח, האיכות שלהם גרועה.בתקציב שלך אבל אתה יכול לקחת מסך 17" שיהיה טוב מאוד כמו ה-Viewsonic G75F או ה-LG F700Pהמסכים של MAG לא נחשבים הכי איכותיים.שים לב גם בקשר לזכרונות, עליך לקחת שניי סטיקים של 256 מ"ב על מנת לנצל את אופציית ה-DualDDR.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר בן אדם אתה מציל חיים תודה רבה רבה רבה על העזרה!!!! בוא רק תן לי לראות אם הבנתי נכון החלפתי בכל זאת את הלוח אם למרות שאין לי מושג איך עושים OC ... במארז נראה לי מושלם בשביל ניסויים נחורר אותו קצת בצדדים ונוסיף מאורר שוב תודה רבה על העזרה רק אם תוכל להגיד לי איך המפרט הסופי
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אם אתה לא צריך Firewire (חיבור של נגני Mp3 כמו ה-iPod, או כוננים חיצוניים), מספיק הלוח בגירסה הרגילה, הלא Deluxe.. הוא עולה מתחת ל-700 ש"ח. זכרונות תזכור לשנות לשני סטיקים של זכרון 256 מ"ב. אני חושב שהייתי מעדיף את Viewsonic ת'אמת, למרות שהמפרט הטכני של ה-LG יותר טוב עד כמה שזכור לי, אף פעם לא ראיתי השוואה ממשית ביניהם. אם אתה מתכוון לחורר את המארז, בבוא הזמן יגיע גם ה-OC.. שים לב שאם אתה לוקח מארז שחור רצוי שגם יהיו לך כוננים שחורים תואמים.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר שמתי לב בקשר לשחורים ותודה על ההמלצה בקשר ל"דלוקס" עזרת לי מאווווווווווווד ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.