עבור לתוכן

כרטיס רותח בזמן מנוחה.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

ברשותי HD4870 512MB שרכשתי מלפני כמה שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי צרות..

שמתי לב שהמאוורר שלו מחליט בעצמו על כמה לעבוד (100%) למרות שאני מגדיר שהוא יהיה 50...

גם המחשב שלי נכבה לגמרי כשאני מריץ COD:MW3 על הגדרות גבוהות למרות שבעבר הרצתי על אותם הגדרות והכל היה בסדר..

הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה זה 101 מעלות וזה מעל ומעבר למרות שעשיתי נקיון יסודי.

נראה לכם שהכרטיס שלי מתחיל להידפק?

פורסם

תוודא שגוף הקירור יושב טוב על הכרטיס, דבר נוסף שאתה יכול לנסות זה להחליף משחה טרמית.

הקירור הוא רפרנס (מקורי) או אחר?

פורסם
  • מחבר

מקורי

פורסם

ממליץ לך גם לנקות מימנו אבק

פורסם
  • מחבר

ניקיתי כמה שאפשר.. זה מתחיל לקרות עכשיו בכמעט כל משחק עם גרפיקה סבירה כמו PROTOTYPE..

פורסם

זה כרטיס מאוד ישן מלפני מס' שנים, כנראה המשחה הטרמית כבר נמסה, תנסה להחליף גוף קירור או לפרק את הקיים ולחדש משחה טרמית.

פורסם

בזמן מנוחה זה מעל ומעבר תדאג שבזמן מנוחה הוא יגיע ל 50- 60 מעלות זאת סיבה לבדוק את הבעיה אבל כרטיסים רבים ממשיכים לעבוד למרות הדפיקות הזאת

פורסם

אני זוכר שלאח שלי היה כזה כרטיס והיו לו בעיות על ימין ועל שמאל עד שהחליפו לו ל 5770 במסגרת האחריות. הבעיה המרכזית הייתה שהוא היה מתחמם כמו שאתה מתאר.

ניסינו הכל, כולל החלפה של המשחה הטרמית ושום דבר לא עבד.

העיצה היחידה שאני יכול לתת לך זה באמת להסיר את הקירור של הכרטיס, לנקות שם הכל היטב היטב, לשים משחה טרמית טובה, להחזיר הכל ולראות אם הבעיה נפתרה. זה + הסרה של הדרייברים והתקנה של הדרייברים האחרונים ביותר.

מעבר לזה, לא חושב שיש עוד מה לעשות. :'(

פורסם

כבעלים של hd4780 אני יכול להגיד שזה אחד הכרטיסים החמים ... זה בסדר עם הוא מגיע ל 100 אבל במאמץ ... גם אני ממליץ החלפת משחה טרמית אם לא החלפת כמה שנים טובות אז זה בטוח זה...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

על איזו משחה טרמית אתם ממליצים? עדיפות מKSP כי יש לי חנות קרובה לבית P:

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם
  • מחבר

טוב חברה רציתי להודות לכולכם על העזרה!

בזכותכם הורדתי מ102 במנוחה ל45 במנוחה!

הוצאתי אבק בגודל של חתול מהגוף קירור ושמתי את המשחה הטרמית שהמליצו לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים