עבור לתוכן

התלבטות בין כמה משטחי קירור לנייד של zalman

Featured Replies

פורסם

איזה דגם יותר טוב מבחינת קירור ואיכות:

ZALMAN NC 3000S או ZALMAN NC 2000 או ZALMAN NC 2500 plus?

ניסיתי להשוות באתר של זלמן בין הדגמים אבל ב3000 למשל יש מאוור אחד איטי יחסית וב2000 יש שני מאוררים מהירים,אבל לא הבנתי אם המהירות שהם רשמו הם של שני המאווררים יחד או של כל מאוורר בנפרד....וגם יש עוד כמה מאפיינים שאני לא הכי סגור מה יותר טוב וכו'...לכן אשמח אם מישהו שמבין בנושא יוכל להמליץ לי איזה משלושה הכי טוב.

מבחינת מחיר אין בעייה כי ההבדלים זניחים.

נ.ב.

המשטח קירור מיועד בשביל לשחק במשחקים כבדים (יש לי נייד חזק,אבל יש לו בעיית התחממות ידועה לדגם שלו) הטמפ' מגיעות ל94 מעלות למעבד ולכרטיס מסך גם משהו כמו 85-90 מעלות,הטמפ' של שאר החומרה בסדר יחסית.האם ההשקעה שווה וזה באמת יעזור להוריד את הטמפ' לסבירות בזמן משחק ממושך בכדי שלא יגרם נזק עתידי לחומרה או שחבל על הכסף וזה לא ממש עוזר?

תודה!

פורסם

ההבדל הגדול ביניהם הוא שה-2000 עשוי מאלומיניום, מה שגורם לו להוליך ולפלוט את החום שהוא קולט הרבה יותר טוב ומהר, אני אישית משתמש ב-2000 כבר 3 שנים ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו, היתה לי את אותה בעיה שהמחשב מתחמם ברמות מטורפות, ניסיתי כמה משטחים אבל אף אחד מהם לא באמת עזר, עד שהגעתי לזלמן.

עם המשטח הזה הטמפ' ירדו במשהו כמו 15 מעלות, וזה ממש מורגש..

עם ה3000 וה 2500 אין לי ניסיון אבל ממה שראיתי ה 2500 נראה ממש נוח אם אתה עובד על הברכיים או במיטה, כי המאווררים שלו נמצאים מאחורי המשטח ולא מתחת כמו ב2000, רק חבל שהוא לא עשוי מאלומיניום. בעבודה עם ה 2000 אתה צריך להקפיד שפתחי המאווררים לא יהיו חסומים כי אז הוא לא יהיה אפקטיבי.(אם אתה עובד עם המחשב על הברכיים או במיטה).

יש הרבה אנשים שיגידו לך שמשטח קירור זה שטויות ולא עוזר הרבה, אני יכול להגיד לך מניסיון שזה מאוד עוזר, במיוחד למשחקים.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.רשום אבל גם על ה3000 שהוא עשוי מאלומיניום

פורסם

נכון עכשיו שמתי לב, אבל אני לא יודע כמה ה 3000 מתאים למשחקים מבחינת עוצמת הקירור שלו, לי יש את ה-2000 ואני ממש מרוצה ממנו כבר כמה שנים..

פורסם
  • מחבר

והמס 3000 לא אומר שהוא יותר טוב בגלל שזה מספר יותר גבוה? חח מה הוא מציין?

פורסם

יותר טוב אני לא בטוח, אולי זה פשוט דגם חדש יותר, שאני קניתי את ה 2000 אני לא זוכר שהיה את ה 3000 ולא את ה 2500, פשוש ה 2000 היה כבר תפוס אז לא היה להם יותר מידי ברירה נראה לי, אלא לעלות במספרים, אבל לא בהכרח שהם יותר טובים, פשוט לכל אחד שימושים אחרים

פורסם
  • מחבר

קראתי קצת יותר ה3000 יותר חדש ויותר שקט,יש לו מאורר אחד גדול במקום שניים אבל הבנתי שהפיזור אוויר שלו פחות טוב משל ה2000.

נ.ב. כשאומרים שמשטח קירור מסויים מתאים למחשב בגודל למשל 17 או 15 אז מודדים את זה לפי גודל המסך שלו?

פורסם
  • מחבר

אגב מה עם הcooler master sf 19? שמעתי שהוא ממש ממש טוב

פורסם

מן הסתם שאם אומרים שהמשטח מתאים ל15-17 אז זה לפי גודל המסך, אבל אני משתמש עם ה 2000 שהוא מתאים עד 17 למחשב בגודל 15.

לגבי cooler master אין לי מושג... לא יצא לי להשתמש במוצרים שלהם.. תנסה לראות עליו ביקורות במקום אחר או שאולי למישהו אחר כאן יש אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים