פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר עובד יותר טוב אבל עדין הוא איטי ולוקח לו זמן להיפתחועדין יש לו קטעים שכשאני פותח את התיקיה אז לא קיים כלום ואז שאני עושה ריסטארט אז פתאום הוא מוצא.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר כן...שמתי לב גם שכשאני עושה disable לנוד אז הוא עובד עוד יותר חלק אבל עדין יש לו קטעים שהוא נתקע...עריכה אחרי שביטלתי את האנטי וירוס ועשיתי "פתרון בעיות המחשב אומר שהוא זיהה בעיה וש"יש בעיות בהתקני PnP מסויימים.
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים לא הייתי מפרמט את הנייד בשביל דבר כזה.לא אמרתי שהוא בהכרח חייב לפרמט, רק שאלתי מתי הוא פורמט בפעם האחרונה...אם לדוגמה זה היה לפני שנתיים-שלוש אז אולי הבעיה היא שיש יותר מידיי תוכנות "זבל" על המחשב שמתנגשות עם הדרייברים הרלוונטים.
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים מחבר קניתי את המחשב לפני חודשיים והוא עובד לי מצויין בכל דבר שלא קשור לדיסק און קי
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים איך הוא עובד עם זכרונות פלאש אחרים? עושה את אותה הבעיה?נסה להסיר בdevice manager את ההתקנה הקיימת של הדיסקאוןקי הזה, ואז תתקין אותו מחדש (כאילו זה פעם ראשונה שאתה מחבר אותו למחשב שלך).
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר אמנם יש תוכנה שבאה עם הדיסק און קי אבל מעולם לא התקנתי או השתמשתי בה על הנייד.אני חושב שהאנטי וירוס הוא הבעיה.יש לי נוד 32 ומקאפי שעושים סריקה כל פעם שאני מחבר אותו ואני לא יודע איך לבטל את זה.
פורסם 2012 במאי 113 שנים דבר ראשון אתה בכלל לא צריך שיהיו לך שני אנטיוירוסים על אותו מחשב.אני הייתי במקומך מוריד את שיניהם ומתקין את Microsoft security essential.אבל אם הם באמת חשובים לך אז אתה תיהייה חייב להסיר לפחות אחד מהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.