עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב נייד ללימודי אדריכלות עד 7000 שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום אני סטודנט לאדריכלות שנה ראשונה והחלטתי שזהו הזמן לקנות מחשב נייד

אני מתעסק בתוכנות תלת מימד כגון אוטוקאד ותוכנות גרפיות פוטושופ אילוסטרייטור ואיןדיזיין

אני צריך מחשב נייד חזק שלא יגמגם לי תחת עומסי תוכנות

הדגשים העיקריים שלי הם דיסק קשיח גדול יחסית כרטיס מסך מכובד מסך ברזולוציה גבוהה(hd) וזיכרון של לפחות 8 גיגה

אני אשמח למפרט מומלץ או דגם מסויים

כמו כן אני אשמח להמלצות איפה לחפש באיזה חנויות כמובן בלי לפרסם אם זה אסור

תודה מראש

פורסם

הייתי ממליץ לקנות את המחשב לקראת תחילת שנה ב', אולי יצאו דגמים חדשים או ישתנה משהו עד אז.

יש לך עוד חודש וחצי לסיום הסמסטר ועדיף להמתין קצת.

כמו שהמלצתי לך לפני קצת יותר מחצי שנה כשהתחלת ללמוד וגם פירסמת פה נושא.

אני גם סטודנט לאדריכלות כך שאוכל להמליץ במידת הצורך.

אם יש לך אפשרות להביא מחשב מארה"ב אז זה עדיף וישתלם לך יותר.

(גם כולל מיסים ומע"מ ייבוא מחשב נייד חזק ועוצמתי שמתאים ללימודים הוא עדיף, במיוחד בתקציב המכובד שהקצבת לכך)

האופציה הפשוטה יותר זה ללכת על מחשב ASUS עם כ.מסך חזק ומסך FHD, שיעלה כ-5,500 ש"ח.

אופציה אחרת שחבר ללימודים רכש בתחילת הסמסטר בהמלצתי ובייבוא מארה"ב זה Lenovo W520 עם כרטיס מסך מקצועי Quadro 2000M (בארץ הוא עולה 13 אלף ש"ח והוא קנה את זה בכמעט חצי מחיר).

(יש בכ-7000 ש"ח את הדגם הזה עם כ.מסך 1000M אך הוא חלש משמעותית ולא כדאי בכלל לרכישה!!)

לדעתי אם כבר אתה מסיים את השנה, תמתין עוד חצי שנה ותתארגן על משהו יותר טוב אולי כי נכון לעכשיו לא הרבה השתנה בתחום בחצי שנה+ האחרונה.

בכל אופן, הצעה אחרת אם אתה במגורים/מעונות/דירה אז לקנות מחשב נייח עם מסך גדול ובשאר הכסף לקנות נייד שישרת אותך למהלך השיעורים עצמם (מספיק אפילו I3 קומפקטי לזה, כאשר במחשב הנייח תוכל לשים חומרה יותר חזקה).

ואז - לכשתעבוד ותשרטט תוכל להשתמש בשני המחשבים:

1) נניח לשרטוט יהיה לך את הנייד, אותו תחבר למסך הגדול.

2) במקביל המחשב הנייח יעבוד ברקע ויבצע רינדורים או עבודות יותר "מאומצות".

הסידור הזה מקובל למדיי ונוח כי אתה לא צריך להיסחב במהלך יום לימודים עם בלוק של 3 ק"ג על הגב וגם לחפש שקע כל שני שיעורים בשביל סוללה.

תחשוב על זה בינתיים.

בכל אופן, ההמלצה שלי היא לחכות לכחודש עד תחילת הלימודים ולקנות רק אז מחשב נייד / נייח... מה שתחליט :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים