עבור לתוכן

שאלה בקשר לזיכרון נייד LENOVO 570

Featured Replies

פורסם

לא כזה רלוונטי לביצועים בפועל.

בכל אופן, כל חברה שמה איזה זיכרון שבא לה במחשבים ואין לדעת עד שלא תקנה אותו.

בנוגע למחשב, הייתי הולך על דגם אחר בתקציב הזה.

במיוחד שהמחשב שרשמת מגיע עם שנת אחריות אחת בלבד. מומלץ 3 שנים.

פורסם
  • מחבר

אחריות זה לא מעניין אותי

תראה לי בתקציב הזה מחשב יותר חזק ממנו...

I5

ועם 750 gb

כרטיס מסך לא מעניין אותי אני לא הולך לשחק עליו משחקים

פורסם

אחריות לא מעניין אותך?

סבבה, רק אל תבוא בטענות אם יום אחרי שהאחריות תיגמר לך אחרי שנה משהו יתקלקל/ישבר במחשב ואז לך תחפש... או שתשלם מאות שקלים על תיקון כזה או אחר.

מחשב זהה למה שמצאת בקישור אך במחיר נמוך יותר במעט-

http://www.isnelectric.co.il/Default.asp?PageId=47481&FragmentId=300039

הנה מחשב שאמנם עולה מעט יותר, אך מגיע עם מסך מט, איכות בניה טובה יותר, מקלדת מוארת, חיבור USB 3.0, דיסק קשיח מהיר 7200RPM (אבל "רק" 500GB) והכי חשוב עם 3 שנות אחריות.

(לא מגיע עם מערכת הפעלה, מה שמוריד מהמחיר)

http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD33-5750&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

מה הצרכים שלך מהמחשב?

אם זה שימושים קלים אז אתה גם לא תראה הבדל בין I3 ל-I5.

או אם זה ללימודים אז לשקול בכלל מחשב קטן יותר (13.3") שגם יאפשר עבודה רצופה לכ-7 שעות ולא סוללה ל-3 שעות בלבד. ויהיה גם קל יותר מבחינת משקל על הגב.

פורסם
  • מחבר

הראשון זה אותו מחשב ואותו מחיר הבדל של 20 שקל זה לא רלוונטי ...

הדל הזה קצת יקר והחנות שנתת לי אין לי מושג איפה זה אני חיפאי אני צריך או KSP או IVORY

תשמע תאמין לי שחרשתי את האינטרנט על ניידים עד 3000 שקל ומחשב נייד כזה בנתונים האלה ובמחיר הזה אין ולא מצאתי

פורסם

א. המשלוח חינם ממילא והאם אתה באמת מתכוון לקנות במזומן מחשב נייד? כי ההפרש יוצא יותר גדול אחרת...

ב. לא משנה איפה אתה רוכש כי ברגע ששילמת לחנות היא סיימה את תפקידה וכל בעיה/תקלה היא באחריות היבואן של המחשב נייד אליו אתה צריך לפנות לקבל אחריות. כאמור אתה רק צריך לוודא שאתה מקבל אחריות מהיבואן הרשמי ולא איזו "אחריות לשנה חרטא".

ג. אמנם ה-DELL יקר יותר אבל הוא בהחלט שווה את תוספת המחיר במאפיינים שציינתי וגם השקט הנפשי והכלכלי במידה ויקרה משהו למחשב.

פורסם
  • מחבר

אני צריך מחשב מולטימדיה לבית כגון : גלישה יום יומית, סרטים HD, תוכנות מוזקיה כגון CUBASE אני הולך לשדרג אותו למחשב להוסיף עוד 4GB ב 120 שקל תוספת ככה שהמחשב יהפוך ל 8 GB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים