עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם כונן קשיח בחיבור SATA..

Featured Replies

פורסם

שלום רב. יש לי בעיה ממש מוזרה עם כונן קשיח עם חיבור SATA. כשאני מחבר אותו, הוא עובד בהתחלה בסדר..אבל אחרי רבע שעה-חצי שעה, פתאום הארדיסק נתקע ולא מגיב..אחרי זה אני עושה ריסטרט, וזה מגיע לי לחלון שזה טוען את מערכת ההפעלה XP, אבל המערכת לא עולה..בקיצור, לאחר מכן אני מחליף את הבקר SATA בלוח אם לבקר אחר (יש לי 4 חיבורי SATA בלוח אם) אחרי שאני מחליף לבקר אחר, מערכת ההפעלה פתאום עולה..אבל שוב אחרי רבע שעה-חצי שעה חוזרת שוב הבעיה שזה נתקע..וברגע שאני עושה ריסטרט זה טוען את הווינדוס ולא עולה..ושוב אם אני מחליף לעוד בקר ואחרי זה לבקר האחרון, זה עדיין עושה את אותה הבעיה שאחרי רבע שעה-חצי שעה זה נהיה איטי ולא עולה יותר.בהארדיסק בחיבור IDE אין לי את הבעיה הזאת..זה טוען חלק ולא נתקע בכלל..עכשיו, בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בהארדיסק SATA אבל לא. ניסיתי עם עוד הארדיסק בחיבור SATA, וזה עושה את אותה הבעיה. שברבע שעה-חצי שעה זה פועל מצויין, ואחרי זה זה נתקע.מה יכולה להיות הבעיה המוזרה הזאת? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת מוזרה. החלפתי גם ספק כח וזה לא עזר..עדיין יש את הבעיה הזאת.

פורסם

נשמע כמו בעיה בלוח אם.

אתה יכול לוודא ע"י חיבור ההארד דיסק "הבעייתי" למחשב אחר ולראות איך הוא מתפקד שם. אם הכל תקין נסה לעדכן דרייברים ללוח אם לפי הדגם שלו (הורד את הכי חדשים מאתר היצרן).

פורסם
  • מחבר

נשמע כמו בעיה בלוח אם.

אתה יכול לוודא ע"י חיבור ההארד דיסק "הבעייתי" למחשב אחר ולראות איך הוא מתפקד שם. אם הכל תקין נסה לעדכן דרייברים ללוח אם לפי הדגם שלו (הורד את הכי חדשים מאתר היצרן).

מצאתי את הבעיה: http://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20111108221225AAdtTnr

כמו בשרשור של yahoo, ככה הבעיה שלי. אותו דבר כמו פותח השרשור הזה. יש לי גם את אותו הלוח אם כמו שלו, intel D101GGC. איך אני פותר את הבעיה הזאת לפי השרשור? התגובה האחרונה שרשמו לו היא:

xp doesn't have drivers for sata you need to install them first or immediately after installation if you have used a compatibility setting in the bios

ואני לא מבין מה כל זה אומר. הבנתי כאילו שצריך דרייבר SATA, אבל לא הצלחתי למצוא דרייבר SATA ללוח אם הזה.

פורסם

בדקת באתר של אינטל לפי הדגם של הלוח ?

חוצמזה אתה יכול לנסות לשים את ה SATA אל compatibility/legacy/IDE וכך לגרום לוינדוס לעבוד כיאלו שהכונן הוא IDE

אם יש מצב שהבעיה בכונן עצמו - תגבה את החומר שעליו

ויתכן שהבעיה בספק - איזה ספק יש לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים