פורסם 2012 באפריל 2513 שנים windows erver 2008 r2הוא מגיע לOS יש מסך שחור ופס אפור למעלההחלפתי שתי הארד דיסקים ועשיתי REBUILD לא עזר יש רעיונות?במידה וזה OS יש אפשרות לגבות? זה בRAID 5
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים אם הRAID הוא על בקר חומרה אז למה לא?מה ניסית לעשות מעבר ל rebuild? למה אתה חושב שהבעיה היא בRAID בכלל?
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים מחבר החלפתי array slot לפני הREBUILD ועדיין לא עזרלגבי המידע אני יכול לגשת אליו אם אני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר?
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים מה? אתה בכלל מבין מה אתה עושה?חוץ מזה:למה אתה חושב שהבעיה היא בRAID בכלל?
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים מחבר אני לא אמרתי שהבעיה היא בRAID פשוט עשיתי בדיקה להארדיסקים וזה מצא שהם לא תקינים אז החלפתיאני חושב שהבעיה היא בOS אבל אני לא מצליח להבין איפה
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים איזה שרת זה?האם ניסית לעשלות אותו בlive CD?יש לך גישה אליו ב KVM over IP כלשהו?אזה תפקידים הוא מבצע?
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים מחבר hp proliant ml 150 g5כן אבל אין לי את הדרייברים של הRAID אז לא הצלחתי להיכנס לדיסקיםשרת קבצים
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים אומנם זה שרת tower, אבל עדיין יש לו מגירות עם מנורות שאמורות להתריעה על בעיה במערך או בבקר RAID (כמו סוללה למשל). זה בלי קשר למערכת ההפעלה שמותקנת.אם זה הSmart Array הותיק של HP אז יש לך הביוס שלו שאתה יכול להיכנס ולראות את מצב המערך.live CD שהוא מספיק מודרני גם ידע לראות את הוכננים הלוגיים שקיימים.כל זה בתנאי שהבעיה בכלל נובעת ממערך הRAID.אם לא אז הצעדים הם בדיוק כמו כל טיפול ב Windows.
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים מחבר האמת היה לו נורות כתומות אף לאחר ההחלפה כמובםן שה יסתדריש לך המלצה לLIVE CD.?לגבי המידע יש אפשרות כל שהיא לחלץ?
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים http://partedmagic.com/doku.phpיש לך Smart Array? מה אתה רואה שם?בתור מישהו שרושם שזה דחוף זה לא נראה שאתה מנסה ליזום משהו בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.