עבור לתוכן

כרטיס קול USB תוקע את המחשב

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מחבר כרטיס קול עם חיבור USB לפעמים לאחר מספר שניות או דקות של עבודה ולפעמים זה קורה באותה השניה והמחשב פשוט נתקע ואין לי שום ברירה אלא לעשות לו ריסטרט.

הכרטיס עבד בחצי שנה האחרונה ללא שום בעיה והתחיל לעשות בעיות לפני שבוע.

שאר התקני הUSB (עכבר,מקלדת,מצלמה) עובדים בסדר.

קראתי כי בד"כ מקור הבעיה הוא בכבל לא תקין או בבעיה בספק הכוח, מה שהזכיר לי שבאמת לא מזמן היתה בעיה עם הספק - המחשב לא נדלק ורק לאחר מס' רב של "מכות חשמל" הוא נדלק.

אני אודה למי שיוכל לאתר באמצעות נתוני המתחים של המחשב האם באמת קיימת בעיה בספק.

[table][tr][td][/td][td] [/td][td][/td][td]CPU Core [/td][td]1.14 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]+2.5 V [/td][td]1.92 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]+3.3 V [/td][td]3.33 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]+5 V [/td][td]4.87 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]+12 V [/td][td]12.29 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]VBAT Battery [/td][td]3.17 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Debug Info F [/td][td]17 FF FF [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Debug Info T [/td][td]201 254 25 [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Debug Info V [/td][td]47 78 D0 B5 C0 00 45 (77) [/td][/tr][/table]

פורסם

ניסיתה חיבור USB אחר :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

הוא לא עושה בעיות אלו במחשב אחר?

נתוני מתחים שלוח מספק לא מדויקים לרוב. לכן לא ניתן לקבוע לפיהם תקינות ספק. בדיקה מינימלית היא עם רב מודד, במנוחה ועומס.

לכן : אם יש אפשרות לנסות להפעיל מחשב עם ספק אחר ואז לבדוק את הכרטיס קול.

איזה כרטיס קול זה? אלה של 40 שקל? או הרציניים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים