עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

איך המפרט הבא:

לא יודע למה לא רואים את זה טוב אבל הנה מהיצרן:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02999929&tmp_task=prodinfoCategory&cc=il&dlc=he〈=he&lc=he&product=5169962

[table][tr][td]

G6-1230SJ‎ HP[/r][/t][table][tr][td]‎[/t][table][tr][td][/t][table][tr][td]‎ CPU‎[/t]Intel® Core i3 2330M Processor, 2.2GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Memory‎[/t]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 6 GB‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ HD‎[/t]640 GB (5400Rpm)‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Display‎[/t]15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768)‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ GPU‎[/t]Intel HD Graphics 3000, up to ‏1.92 GB total available graphics memory‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Optical Device‎[/t]SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Sound‎[/t]Altec Lansing speakers‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Wireless‎[/t]802.11 b/g/n‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Bluetooth‎[/t]Yes‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Network Card‎[/t]Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Card Reader‎[/t]Multi-Format Digital Media Card Reader for Secure Digital cards, Multimedia cards‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Ports‎[/t]1 HDMI port‎

‎ 1 VGA port‎

‎ 1 stereo headphone-out‎

‎ 1 microphone-in‎

‎ 3 USB 2.0 ports‎

‎ 1 RJ45 ethernet port‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Integrated Camera‎[/t]Webcam with Integrated Microphone (VGA)‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ OS‎[/t]Genuine Windows 7 Home Premium 64Bit (Heb, Eng)‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td][/t][table][tr][td][/t][table][tr][td]‎ Battery‎[/t]6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery‎

מחיר: 2890 ש"ח (אני מוכן להשקיע עד 3000+- )

השימוש העיקרי שלי זה אינטרנט, עבודות, סרטים ופה ושם משחקים (לא כאלה שדורשים יותר מידי )

ראיתי עוד כמה ניידים דומים לזה וגם כמה של DELL בסביבות המחיר הזה (האם כדאי HP או חברה אחרת?)

הדבר היחיד שאני לא בטוח עליו זה הכרטיס מסך, אני לא מכיר את הכרטיסים האלה שבאים עם הניידים

אם מישהו יוכל לעזור או להציע שיפור\הורדת של משהו לא קריטי אני אשמח

האם להשאיר 4 RAM או להוסיף ל 6?

תודה מראש=][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

בסה"כ מדובר במחשב שאינו מתבלט לרעה או לטובה, יש המון מחשבים עם מפרט כמעט זהה במחיר כמעט זהה מיצרניות שונות. לפיכך, אם זה הכיוון שלך, לא המפרט הוא שמשנה אלא הדברים ה"קטנים" יותר והפחות מובלטים, כמו איכות המסך והמקלדת, איכות הבניה, משקל (אמיתי, לא הבולשיט שכותבים בד"כ), זמן סוללה, אפילו עיצוב. חלק מהדברים הללו סובייקטיביים לחלוטין ולכן מומלץ להתרשם לבד במידת האפשר בסניפים בהם יש תצוגה.

לגבי כרטיס המסך: לא ברור למה כוונתך ב"משחקים שלא דורשים יותר מדי". אם כוונתך למשחקי דפדפן למיניהם (או משחקים אחרים בסגנון), הרי שבוודאי אין צורך ביותר מזה. אם הכוונה למשחקים שדורשים תלת מימד כלשהו, תיווצר בעיה ככל שהמשחק חדש יותר ותובעני יותר. ככלל, לא תצליח להריץ על כרטיס המסך הזה שום משחק של השנים האחרונות (משחק "full size" ממפתחת רצינית, לא אינדי כלשהו) על הגדרות מעבר למינימום שבמינימום, במקרה הטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים