פורסם 2004 בינואר 321 שנים אוקי זה כבר בעיה מאוד קשה הורדתי את המשחק הזה !כבר 4 פעמים רצוף !ואותה הודעת שגיאה ..שיחקתי ב1.5 אני רוצה לנסות את 1.6 אבל אותה הודעת שגיאה מעצבנת באמצע ההתקנה מישהו יודע מה לעשות ?! בגיימר לא הצליחו להגיד לי מה הבעיה מה לא ניסיתי !אני בטוח שפה יכולו לעזור לי .http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/11.JPG
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר תראה זה לא הורדה לא חוקית ככה שזה חייב להיות טוב אני לא יודע למה זה לא פועל מלא אנשים מורדים את זה!אז אתה גם לא יכל לחשוב שההורדה לא חוקית ואולי בגלל זה לא פועלוניסיתי להוריד את זה כמה פעמים
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר תנסה להוריד ממקור אחראז זהוא ניסיתי בהתחלה מפייל פלנט אחרי זה הלכתי לקאזה אחרי זה הביאו לי קישור אחר מגיימר וגם אותו שגיאה מעפנה . ??? ??? אך זה יכל להיות תהרוג אותי.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר אתה מוריד עם תוכנה ?הורדתי פעם אחת עם תוכנה ופעם אחת בלי עם האקספלור הרגיל
פורסם 2004 בינואר 721 שנים אני לא זוכר למה זה, אני זוכר שגם לי זה היה פעם, נראה לי זה מבאג בהתקנה, ניסת להוריד התקנה אחרת / לבקש מחבר? 8) :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.