עבור לתוכן

מקלדת גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג הסתכלתי דיי הרבה באינטרנט ו-3 הדגמים שאהבתי הם

Razer Blackwidow Ultimate , ייתכן שאת גרסאת ה STEALTH

ThermalTake Challenger Ultimate

Cyborg v7

רציתי לדעת מה כדאי מבין השלושה ואם יש לכם עוד הצעות על מקלדות אחרות בסביבות ה-100$.

בעיקרון אני הכי אהבתי את ה TT אבל אני לא מכיר אף אחד שמשתמש בה אז זה קצת מפחיד אותי ^^ .

בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי חנות מחו"ל שניתן להזמין[ושהמחיר + משלוח יוצא יותר זול מהארץ]

אם לא אני פשוט אחכה כי עוד חודש יש לי מישהו שחוזר מארה"ב.

תודה רבה.

פורסם

מתוך המקלדות שציינת, יש לי ניסיון עם ה-BlackWidow והיא מקלדת טובה מאוד. קח בחשבון שזו מקלדת מכנית עם כל המשתמע מכך.

בסטיקי של הפורום יש ריכוז מידע על מקלדות מכניות, כולל סרטון מ-Youtube על ה-BlackWidow.

רוב המידע הרלוונטי בנושא נמצא ב-6 העמודים הראשונים של הסטיקי.

אם אתה רוצה דגמים שאין להשיג בארץ או שיותר זולים בארה"ב, עדיף לך לחכות למישהו שנוסע לשם כפי שכתבת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה=]

אשמח לעוד תגובות... ואם יש מישהו שיש לו אולי את ה TT challenger ultimate ויכול להגיד עליה משהו ..

פורסם
  • מחבר

לאחר שקראתי והתעמקתי בעניין של מקלדות מכניות שיניתי את דעתי אני רוצה רק מכניות אז אשמח אם תוכלו להציע לי עוד מכניות חוץ מה-black widow.

מידע:

אני משחק הרוב משחקי FPS,מקשי מאקרו לא חובה בעיקרון, תאורה חובה מצד שני [עדיף בכחול], והתקציב הוא 525 פחות או יותר תודה.

פורסם

בארץ יש את ה-Corsair Vengeance K90 Performance ב-KSP שהיא מקלדת מכנית עם סוויצ'ים אדומים כולל תאורה ואותיות בעברית,

אך היא מעל לתקציב שלך (עולה 670 ש"ח). יש עוד מקלדות מכניות לגיימינג שהן יותר זולות אך ללא תאורה.

הזכרת קודם שיש לך מישהו שחוזר מארה"ב. אם זו עדיין אופציה, יש שם יותר מבחר וכמובן המחירים יותר זולים.

פורסם
  • מחבר

עדכון: קניתי בסוף את ה-Blackwidow ultimate, הסאונד שלה פשוט מדהים :P ושלא נדבר על איך שהיא נראית על השולחן חחח ומרגישה שכתובים, תודה על ההמלצה בינתיים אני ממש מרוצה... רק צריך להתרגל לפעמים אני לוחץ על שיפט במקום Z, בגלל המבנה של המקלדת הישנה =]

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים