עבור לתוכן

מחפש מפרט בסביבות 5K . תודה

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר למה לא

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

לרוב עבודת אינטרנט אבל מעוניין להריץ עליו משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

משחקים כמו call of duty וכדומה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא נדרש

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

מסך לא נדרש

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

הייתי שמח אם למארז יהיה אפשרות חיבור של כונן SATA 2.5" ו 3.5" חצוני. ומכיוון שיש לי כרטיס טלוזיה PCI-X הייתי שמח שיהיה ממשק כזה על הלוח. תמיכה בשני מסכים

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא נראה לי

בניתי מפרט ב KSP יכול להיות שהוא קצת יותר מדי...המארז בטוח לא מה שאני מחפש. בכל אופן אשמח לשמוע את המלצתכם

[attachment deleted by admin]

פורסם

בחירת החלקים חסרת כל הגיון

המעבד זהה למעבד 2500 למעט אופטימיזציות לתוכנות עריכה וכדומה ועולה כמה מאות שקלים יותר ומיועד לOC שאינך רוצה

הדיסק הקשיח איטי, מה שיגביל את המהירות של כל המחשב

הצורב מיועד למחשבים ישנים יותר

המארז הוא יותר עניין של טעם אישי אבל ביקשת תחנת עגינה להארד דיסקים ובמארז ששמתי כבר יש

הספק כח ששמתי הוא איכותי יותר וזול יותר

חוץ מזה שגם במה ששמתי לך אפשר לחסוך עוד הרבה כסף בלא פגיעה מורגשת בביצועים

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים