עבור לתוכן

בעיה במערכת ההפעלה של מחשב נייד (WIN 2000)

Featured Replies

פורסם

בן משפחה שלי הוא רופא והוא התחיל לעבוד על מחקר על המחשב הישן שלו שכל מה שאני יודע עליו זה שיש לו פנטיום 3 וחלונות 2000, ביום בהיר אחד כאשר בן משפחתי הדליק את המחשב במקום לטעון את תכנת החלונות כרגיל נכתב על המסך שיש להכניס את הדיסק המקורי וללחוץ על R הבעיה היא שהדיסק המקורי כבר שנים איננו בנמצא ושאלתי היא זו:

האם יש דרך לתקן את הבעיה ללא שימוש בדיסק המקורי?

באם התשובה הייתה שלילית היכן ניתן להשיג דיסק מקורי?

בהינתן שיש למחשב יציאות USB האם ניתן לחלץ את המידע שעל הקשיח (שנפחו פחות מ 8GB ) על אף שתכנת החלונות לא עולה?

תודה מראש

מר. מישהו

פורסם

למה שלא תבוא אליו לבדוק את המצב במקום לזרוק ניחושים?

מן התסם שניתן להעתיק כל מידע שיש על הדיסק הקשיח ללא מערכת הפעלה מתפקדת.

פורסם

נא ערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524032.0

כמו כן - בד"כ אם הדיסק עדיין תקין - ניתן או לפרק את הדיסק ולשים אותו כמשני במחשב אחר - או להשתמש ב-LIVECD

אישית אני משתמש ב- http://www.ubcd4win.com/downloads.htm

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אני מתנצל אך לא הבנתי מה הכוונה ב"לבוא אליו ולבדוק במקום לזרוק ניחושים" הייתי אצלו וראיתי את התקלה ותיארתי אותה פה כמה שיותר במדוייק.

דבר נוסף- אם שאלתי אם ניתן לעשות פעולה מסויימת אתה אמור להבין שאני לא יודע אם ניתן ואיך יש לעשות אותה אז לצערי התשובה שלך

"מן הסתם שניתן להעתיק כל מידע שיש על הדיסק הקשיח ללא מערכת הפעלה מתפקדת." לא עוזרת לי במאום.

לא ניתן לפרק את הדיסק עקב "תאונה" שעבר המחשב לפני כמה שנים.

אם כך אעריך מאד אם תוכלו לנסות להיות סבלנים ולהסביר לי בצורה פשוטה איך אני מחלץ את המידע

תודה מראש

מישהו

פורסם

מה שאני מנסה להסביר זה שניתן לגשת למידע על הדיסק הקשיח מהלי מערכתה פעלה שפועלת עליו וגם מבלי לגעת במארז.

אם המחקר הזה כל כך חשוב לו אז שידאג למחשב שלא עלול לצאת לפרישה כל יום ויגבה את המידע שלו להבא.

לא שווה להשקיעה בלתקן כזאת מערכת ישנה (חומרה/תוכנה).

אני מניח שכונן CD וUSB למחשב הזה יש. אם כן, תצרוב live CD לכשהו ותיקח DOK אליו.

תעלה את המחשב מהlive CD ותעתיק את המידע לDOK.

דוגמא ל live CD מוכן עם סביבת Windows (ועוד עשרות כלי מערכת) יש לך פה למשל.

פורסם
  • מחבר

הוא פנה לטכנאי, תודה בכל אופן

פורסם

במקום לפתור את זה אחרי 10 דקות בחינם, הוא העדיף לפנות לטכנאי, שיבקש על זה יותר מ-100 ש"ח.

פורסם

אם אתה עדיין צריך עזרה יש לי CD מקורי של 2000 שאני לא צריך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים