פורסם 2004 בינואר 221 שנים טוב אז השאלה היא כמו בכותרת. חבר שלי רוצה להחליף את הרמקולים שלו כי הרמקולים שיש לו עכשיו פועלים רק אם הכרטיס קול של אותה חברה (Genius ) וזה עושה כל הזמן בעיות בקיצור הוא רוצה להחליף את הרמקולים שיוכלו להתחבר לכרטיס קול שעל הלוח אם ולהעיף את הרמקולים והכרטיס קול הישנים בקיצור צריך רמקולים( 2.1 יספיק) הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזהתודה לכול העוזרים
פורסם 2004 בינואר 221 שנים נכנסתי דרך העמוד הראשי, אז לא יצא לי לראות את המשך תיאור הת'רד.בכל מקרה,קצת מעל התקציב שלך (בסביבות 580 שקלקלים), יש לך את הסט ATP3 של אלטק-לסינג, הוא היה אצלי למשך חודש וממש נדלקתי עליו,לא מכיר את הסטים האחרים, אבל בעקרון יש לך את Creative עם הInspire 2500, הוא עולה בסביבות ה400.
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר כן על שניי הדגמים האלה שמתי עיין אבל אני רוצה להיות בטוח תודה רבה על העזרה ויש עוד שאלה קטנה החיבור של הדגמים האלה זה חיבור יחיד של פייל או איך שלא רושמים את זה (כמו של אוזניות) נכון?אם למישו יש עוד הצעות אז אני ישמח לשמועה
פורסם 2004 בינואר 221 שנים ATP3, עולים כ500 שקלים והכי ישלתמו לו.יש להם חיבור PL יחיד ויתחברו בלי בעיה לכרטיס קול שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.