עבור לתוכן

רוצה המלצה למשטח קירור יעיל למחשב נייד למטרת הרצה של משחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

יש לי dell inspiron n5110 עם:

Intel Core i7-2630QM 2ghz

8gb ddr3

geforce gt 525m 1gb

המחשב מתחמם מאוד כאשר מריצים עליו משחקים עם גרפיקה כבדה (למשל gta4 למרות שזה משחק ישן יחסית הגרפיקה שלו כבדה והמחשב מגיע בקלות ל94 מעלות)

רציתי המלצה למשח קירור יעיל וטוב שיוריד את הטמפ' הגבוהות הללו...הבנתי שרובם לא ממש עוזרים,לכן אני צריך המלצה על אחד באמת טוב שיגרום למחשב שלי לסחוב משחקים מבלי לגרום לו להגיע לטמפ' כ"כ גבוהות ונזק עתידי...

מישהו מכיר משטח מתאים?

תודה!

פורסם

אכן, אני יכול להמליץ לך מניסיון אישי על משטח הקירור של zalman nc2000

הוא עשוי מאלומיניום ככה שהוא מוליך חום יותר טוב, ויש לו שני מאווררים. מתאים ללפטופ עד 17 אינטצ.

יש לי אותו משהו כמו 3 שנים והוא עובד מצויין, רק להקפיד לנקות אותו מאבק פעם בשנה בערך.

אתה יכול למצוא אותו ב KSP כאן http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&cat=11974

הוא שווה כל שקל, ואתה תרגיש את ההשפעה שלו מהר.

דבר נוסף, המשטח הוא לא פתרון לבעיות ההתחממות, הוא כלי עזר ויכול מאוד לעזור... זה נראה לי לא תקין שהמחשב שלך מגיע לכאלו טמפ'.

אולי המאווררים של המחשב שלך לא עובדים טוב? תנסה לנקות אותם עם לחץ אוויר.

בהצלחה

פורסם

אכן, קודם כל מומלץ לפנות אבק מהמאווררים של המחשב עצמו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם!

המעבד הוא זה שמגיע לטמפ הזו שאר החומרה מגיעה לכ85 מעלות מקס.אולי זה ככה משום שזה core i7 שידוע שמתחמם בקלות? איך אני בודק אם יש מאורר שלא מסתובב? לבדוק אם יש חיישן מאורר עם 0 rpm בתוכנת ניתור כלשהי?

פורסם

תנסה להסתכל פשוט על פתחי האוורור, תשים גם את היד ותרגיש אם הוא פולט אוויר, שהוא מתאמץ הוא אמור לפלוט הרבה חום מהמאוורר.

אם אתה לא מרגיש אותו סימן שהוא לא פועל טוב.

אם המחשב נמצא אצלך יותר חצי שנה אז מומלץ לנקות אותו, אתה תרגיש שינוי מיידי ומשמעותי.

לנקות אותו זה דיי פשוט, אני אישית עושה את זה עם קומפרסור(לחץ אוויר), כמו שיש ברוב המכונים לשטיפת מכוניות.

או שאתה יכול לפרק אותו ולנקות שזה הכי טוב, אבל אני מאמין שהמחשב שלך עדיין באחריות אז זה לא מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים