עבור לתוכן

שאלה בקשר לקירור מים

Featured Replies

פורסם

שלום אני הולך מחר לקנות מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות.

קודם כל מפרט המחשב שלי הוא:

antec 1200 מארז

amd 1055t מעבד ה6 ליבות

כרטיס מסך עדיין לא סגור נכון לעכשיו HD 6850 אבל יכול מאוד להיות שהוא ישתדרג באח דומה או משהו יותר חזק

והכי חשוב ספק כוח קרוסיאר 750W

עכשיו למערבת שאני קונהתחשוב לציין שהחלקים הם חדשים אבל לא דרך חברה אז זה יוצא ממש זול)

aqua tmg2

itube 9

aquabay m5

aquabay m4

aquabay m2

aquabay m1

hardcano 12 se

נוזל ובלוק למעבד של טרמלטייק וגם כל שאר החלקים של החברה הזאת חוץ מהבקר שליטה

ועוד איזה משהו שמתחבר בצינור ומגביר את הזרם..

בכל מקרה השאלות הן קודם כל כמה וואט בערך לוקחת מערכת כזאת ?(למרות שנראה לי שהספק יספיק עדיף לשאול..)

דבר שני איך המערכת הזאת כאילו אתם ממליצים לחיוב לשלילה ?

ויהיה הבדל בין הקירור שיש לי עכשיו לזה נכון?(פשוט עכשיו יש לי במארז הזה נראה לי 12 מאווררים חח)

וזהו בגדול אני פשוט צריך תשובות זריז כי מחר אני הולך לקנות את זה :)

פורסם

תעשה טובה לעצמך ותרכוש קירור אוויר טוב שיעניק לך תוצאות טובות פי כמה וכמה מהשטות הזאת של TT..

כמו כן ואם תרצה קירור מים איכותי תאלץ להיפרד מאזור ה1000-1500+- שקלים..וגם זה רק בקניה מחו"ל ותלוי באיזה רכיבים אתה רוצה לקרר..

פורסם
  • מחבר

גם ב"שטות הזאת אני אאלץ להיפרד מאיזה 800 שקל ככה שאין הרבה הבדל בין 1000 ל800 חח

אז בקיצור אתה לא ממליץ על המערכת הזאת?

פשוט ברוב המקומות שראיתי(כולל אתרים שעושים משלוחים מחו"ל לארץ) החלקים של המערכת הזאת ביחד עולים יותר מ1500 שח ובגלל זה חשבתי שזה סבבה אבל בפורומים בעולם קראתי שאנשים לא מתלהבים ממנה בלשון המעטה ובגלל זה ממש חשוב לי להבין למה לפני שאני אקנה מחר ואעשה שטות..

עריכה:

דרך אגב שלא תבין לא נכון הקירור שקיים היום במארז של האויר הוא מעולה תעוד פעם אנטק 1200 +מוגן 3 +כמה מאוררים שהוספתי אני מניח שאתה יודע שדיי מקססתי את עניין קירור האויר חח העניין הוא ששנים אני חולם על מערכת מים וחשבתי הפעם שאני גם יכול לחסוך על זה כסף..

פורסם

יש הרבה הבדל בין מערכת יעודית של 1000 שקל לבין מערכת מוכנה של TT..כל הרכיבים יותר טובים בכמה רמות..

ומערכת מוכנה של XSPC או סוויפטק תעלה לך באזור ה300 דולר ויותר..תבדוק מחירים..אין מה לעשות על איכות משלמים..

אתה רוצה תזמין מחו"ל לא תצטער (יש סטיקי בפורום עם חנויות וכו)..

המערכת של TT זה בזבוז מוחלט..אם אתה רוצה להגיד שיש לך קירור מים אז לך על זה..אם אתה רוצה איכות ובאמת טמפ' נורמליות..אל תעשה את זה לעצמך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים