עבור לתוכן

כמה % מהמהירות נחשב למהירות מינימום סבירה או איך לבדוק את ה50mbps שלי

Featured Replies

פורסם

לא מזמן סיפרתי לבזק סיפור שאני רוצה יותר מהירות אבל הם יקרים והם נתנו לי 50 מגה במחיר ששילמתי ל20 (במקום להוסיף את הכסף שחסחתי אצל 014) . בנתיים ניסיתי כל מיני דברים בכדי לבדוק את המהירות אבל לא קיבלתי תוצאות עקביות.

בspeed test לחו"ל לרוב יש בעיות אולי בגלל הסופ"ש :nixweiss: . היו לי מקרים שקיבלתי בדיקות של 10 מגה בחול ואפילו מקרה של 2 מגה בארץ :screwy: . לא סגור למה זה לא עובד טוב. לרוב ספקיות "מרמות " בכדי לקבל מהירות גבוהה בבדיקות.

בsteam גם לא הוריד לי במהירות טובה אבל מצאתי איזה סרטון בyoutube (הסרטון עצמו היה מיותר אבל האינפורמציה טובה) שאמר שבכדי לקבל מהירות טובה צריך להגיד לו שאני על fiber ושאני בשוויץ. עשיתי את השינויים ואז הsteam הוריד ב 5.2MB מקסימום (40mbps ~). :xyxthumbs:

בtorrent בכלל זה זוחל. היו לי בעבר מקרים שזה ישר קפץ למקסימום. עכשיו זה בקושי עשה upload למישהו וקיבלתי קצב פחות מ1MB רוב הזמן. לא הבנתי לאן המהירות ברחה. אני חושב שאולי לא הגדרתי את זה טוב או הייתי אגואיסט ועלו על זה אולי הנתב של בזק חלש?! אני לרוב לא מוריד יותר מקובץ אחד או שניים אז לא חשבתי שזה בעיה.

יש למישהו רעיונות איך לבדוק את החיבור ומה אני עושה לא נכון בtorrent ?

כמה אתם חושבים שזה מהירות מינימום סבירה לחו"ל בשעות עומס?. אני חושב ש40% יהיה נורמאלי אבל בפועל אני לא חושב שהגעתי לזה.

פורסם

speedtest בארץ נותן לך 50 מגה או קרוב לזה?

אז מבחינת הספקית הם בסדר.

פורסם
  • מחבר

speedtest בארץ נותן לך 50 מגה או קרוב לזה?

אז מבחינת הספקית הם בסדר.

תלוי איזה שרת. אני יודע שמבחינתם זה בסדר השאלה אם מבחינתי זה בזבוז כסף או שאני פשוט מקבל תמורה נמוכה למה שאני משלם. אם אני משלם על 50 ובפועל זה עובד על 20 אז אני משלם על 30 מגה וירטואלים. אולי chief יוכל לעזור לי כי הוא עשה בדיקת 100 מגה בהוט ובזק. אולי 014 לא שמעו שגם אני עושה רעש באינטרנט ;) .

מחר יש לי חופש אז אני אוכל לבדוק כמה דברים. אני חושב שאני אבדוק הורדה מgamersgate (קניתי את 1c package בזול אז יש הרבה אופציות) ואולי נתקין impulse או נעביר חלק מהמשחקים לstardock . כל אילו אתרים חוקיים לגמרי וצריך לעבוד מהר כמו steam . יש לי גם כמה משחקים שGMG זרקה לי בחינם אבל הם לרוב לא היו מהירים מניסיון. כל המלצה תתקבל בברכה (רק תזהרו לא להיות ספציפים מדי אם זה נוגד את חוקי הפורום) .

פורסם
  • מחבר

יש לך TL או טראקר פרטי אחר לבדוק איתו את המהירות ?

לא מתעסק באתרים שאומרים לך לעשות login .

אני בדיוק עובר להשתמש בקליינט שנקרא Deluge ואני מאוד מרוצה ממנו בנתיים (במקום utorrent/bittorrent שהייתי משתמש בהם בשנים האחרונות), שלאחרונה (חצי שנה) אני לא ממש מרוצה מהקליינטים האחרים, בקיצור שווה בדיקה.

נבדוק גם את זה כי קצת מוזר איך שutorrent מתנהג

אם אתה כבר מחובר ל50מגה ומחפש ביצועים טובים התחברת גם לגיימר ?

אגב בדיקות מול בזק תקינות? כולל עוצמות?

גיימר יש לי - מאז שהוא קיים. אני משלם להם 42 שקל לחודש ובדקתי באתר שלהם זה לשנה. בקשר לבזק לא נראה לי שיש בעיה. הatainable שלי הוא 80+mbps וזה מסונכרן לאיזה 51. היו לי בדיקות מהירות שבהם הגעתי ל51mbps . לא נראה לי שיש איזה בעיה עם בזק אני מכיר את הבעיות שלהם כי אני עם בזק הרבה זמן. לפי דעתי רוב ההתנהגויות המוזרות זה או הספק או המחשב או הutorrent שלא בדיוק יודע איך להתנהל טוב מול הtrackers .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים