פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר ס22ה נדבר עם חנויות ונמצא משהו אבל תבטיוחו אם יהיה משהו טוב אתם באים ולא משחקים אותה!!
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אף אחד לא הבטיח כלום...אחרי שתארגנו ותראו לי את כל הפרטיםאיפה זה יהיה, מי אמור לבוא, חסות של אתרים\חנויותאני יחשוב אם לבוא או לאאל תשכחו שאתם לא היחידים בתחום הזה ובנתיים עד כמה שאני רואה אין לכם שום דבר מיוחד שיגרום לי לנסוע במיוחד אליכםאבל אם TheHunter אמר שהוא בטוח יבוא, אז כנראה שגם אני בא
פורסם 2004 בינואר 421 שנים טוב מחר אני מתחיל לגלגל עיניינים,צריך להריץ את כל העסק בלי יותר מדי דיבורים.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים נכנסתי ישר לעמוד 9, קצת מסתכל לקרוא עכשיו 80 תגובות.. :-\ אז בלי הרבה מידע מה הלך פה, אתם עושים תחרות? :
פורסם 2004 בינואר 421 שנים לא הייתי קורא לזה עושים תחרות.. מנסים יהיה יותר מדוייק.. וללא הרבההצלחה אם יורשה לי לאמר ;D
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אני לא מרשה ;Dכן אנחנו מנסים......9 עמודים......גוהן יש מצב שאתה בא אם זה ילך?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים Vatos-Locos אתה חיי בסרטים.....מה אתה לא קולט שמסתלבטים עלייך או שאתה סתם עושה את עצמך?"Boris_A@CCCR.RU" אהבתי אחי
פורסם 2004 בינואר 421 שנים שמע לוציפר ה-666 אני בעד רציני.. ! אבל אתה צריך להתחשב בכך שאנשים גרים פה רחוק אחד מהשניויהיה לך קשה מאוד לקבוע מקום שבו יהיה נח לכולם להגיע..אם זה יהיה קרוב לאיזור תל אביב אז יש מצב שאני בא ! ;D
פורסם 2004 בינואר 421 שנים הנה בעייה גוררת בעיה....אם זה יהיה במרכז ככה אז אני רוב הסיכויים שלא יוכל להגיע, ואז גם צריך למצוא מקום,אבל אם זה בצפון אז יש לנו מקום טוב גם למסיבת רשת במועדון....וגם אני יוכל להגיע(משום מה ליד הבית שלי.... ;D)אז זה מתחיל קצת להסתבך...
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אני מוכן להשתתף בתור מתחרה ... יש פרסים ? אני מתכוון לזכות אם תשים לב שום דבר עדיין לא מאורגן... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.