פורסם 2004 בינואר 421 שנים מצטער אח שלי!!!אבל תראה זה לא הכוונה מה שכבר עשו כי אצלנו יהיו שיפורין1.אין הגבלת משתתפים עד לרגע סיום ההרשמה2. לא כל אחד מדרג אלא שיהיו שופטים שמבינים והכל והם יקבעו את הציונים3.צ'אט חופשי במשך התחרות לדיבור אחד עם השני הסברים ובכלל כיף4. ניתן לכל אחד להיכנס ובשידור חי לראות את הציונים שכל שופט נותן את הצ'אט הפתוח ואת הפרוייקטים5. יילקחו אולי מקסימום 10 שקלים(עדיין לא נקבע) ובכסף הזה נקנה את הפרסים(יהיה כנראה שאלון בכל הסכום שיצתבר מה יהיו הפרסים כך שרוב הסיכויים זה יהיו פרסים שהרוב יירצו6. המנצח יפורסם באתר התחרות אם יש עוד הצעות לשיפור וייעול התחרות או האתר או השיפוט או כל דבר אז זה יתקבל בברכהאתה חי בסרטים.. סרטים רעים.אם עדיין לא הבנת את זה פשוט חבל.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים באמשלי שהם צודקיםאתה אכול סרטיםלמה שאני ישלם כסף אם זה באינטרנטלא עולה לכם שקלאולי מקסימום אתם משלמים 25 שקל אחסון לחודשישלמו לכם רק אם תעשו תחרות כמו ש HWZONE או GAMER עשושמביאים תמארז שלהם ויש פרסים וזה......
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר באמשלי שהם צודקיםאתה אכול סרטיםלמה שאני ישלם כסף אם זה באינטרנטלא עולה לכם שקלאולי מקסימום אתם משלמים 25 שקל אחסון לחודשישלמו לכם רק אם תעשו תחרות כמו ש HWZONE או GAMER עשושמביאים תמארז שלהם ויש פרסים וזה......[/quoteומאיזה כסף תחושב שאני יביא לך פרס?ואם אתה רוצה אז ס22ה אני יעשה ככה רגיל במקום מסודר הבעיחה שאמרת ם שאני חי בסרט אז החלטתי לעשות באינטרנט ולקחת כסף אך ורק בשביל פרס!!!
פורסם 2004 בינואר 421 שנים באמשלי שהם צודקיםאתה אכול סרטיםלמה שאני ישלם כסף אם זה באינטרנטלא עולה לכם שקלאולי מקסימום אתם משלמים 25 שקל אחסון לחודשישלמו לכם רק אם תעשו תחרות כמו ש HWZONE או GAMER עשושמביאים תמארז שלהם ויש פרסים וזה......מה קרה בעמוד הקודם היית מוכן להצטרף ועכשיו הודעה של מישהו ואתה משנה את דעתך?אוי אוי אוי איזה אנשים מפגרים יש כאן, אם כולם היו אומרים שזה סבבה והם מוכנים להשתתף, אז תאמין לישזאת לא הייתה הדעה שלך.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים חשבתי שאתם עושים מסודר באיזה אולםלמה שאני ישלם בשביל להכניס תמונות לאיזה גלריה..בגלל זה גם לא הבנתי איך השתתפות כל כך זולהאמרתי לעצמי וואלה זה כמו כנס ובטח יבואו אנשים וענארף מה, שיקחו 15 שקל גם אנשים יתנו להםוכל זה בתקווה שבאמת יצליח להם, מה שלא ממש נראה לי כי הם כולה כמה ילדים פרטיים בלי שום גב מפורסם
פורסם 2004 בינואר 421 שנים ומי יבואלא מספיק שיש לך גב ואתה חבר אחוש***ה ואם אתה בא, בטוח שהיו יותר מ3 ילדים!צריך גם שהיו דברים מיוחדים עם מחשבים מיוחדים ודברים מושקעיםושזה יהיה מפורסם ועם תמיכה של איזה חנות או אתר מוכר..
פורסם 2004 בינואר 421 שנים צודק, אבל בקטע של מי יבוא עם מה זה די בסדר , בגלל שיש חברים שלי שמתעסקים גם ואוהבים מודינגד.א אני גר בכפר שיש בו פנימיה ויש שם מועדון חדש שבנו (אבא שלי מנהל הפנימיה...) יש שם איזה 4 רמקולים ענקייםמערכות הגברה מערכת קולנוע ביתית עם טלויזיה 43 אינצ' והמקום ממש יפה ויחסית גדול מה אתם אומרים?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים השאלה זה לא רק מי יבואזה גם מה יהיה בתצוגהאם כולם היו מארזים קנויים פשוטים עם כמה מאוררים וקטודותאין בשביל מה לבוא...ובשביל שיבואו הרבה אנשים עם פרוייקטים מכובדיםויהיה לכם איך לתת מתנות נורמליות ולמשוך אנשיםובשביל שיהיה לכם פרסום שהרבה אנשים ישמעו עליכם יותר מחברים של זה וחברים של ההוא..אז צריך חנות נחמדה שתתמוך בכם בתמורה לפרסוםתתן להם בדף הראשי לינק קטן לדף מידע שבניתםותספק כמה מתנות צנועות וחביבות.. (NVIDIA QUADRO למשל..)
פורסם 2004 בינואר 421 שנים כן , אבל איזה חנות כבר תרצה?כעיקרון אי אפשר לבקש נגיד מאיזה חנות קטנה ולא הכי מוכרת זה משנה משהו?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים שכח מפנדה, הם עם PCTIP שנדמה לי כבר עושים\עשו לא מזמן תחרות מודינגשלח אימייל נחמד ומשכנע לחנויות מוכרותתגיד להם שזה לפתח את נושא המודינג בארץ ולהראות לאחרים כמה זה יפהאפשר רק לזמן התחרות לעשות שולחן עם המוצרים של אותה חנות (שיחזרו לחנות אחר כך) לפרסם את המוצרים החדשים הנפלאים שלהםוכל מיני שטויות כאלהכמו שאמרתי מקודם.... אני לא ממש חושב שכל העניין יצליחאבל אם תעבדו על זה ברצינות ותנסו ותחרשויש מצב שבסופו של דבר תקימו אירוע חביב..כמובן אל תצפו שזה יהיה בקרוב מהר מהר..הכל בכוח רצון שלכם"בוריס ואלכס מחשאבים אכי טופ חאכול טופ"מה הטלפון שלהם? הם בכלל מתעסקים במודינג... ?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים כן מודינג עם מסור חשמלי ופטיש 10 קילו כבד ופטיש אוויר הם עושים הרבה מודינג
פורסם 2004 בינואר 421 שנים נשמע משהו בנז******ה ישך תמונות של זה?אם ידוע לך האימייל שלהם, ליצור איתם קשר בנוגע לאירוע המתוכנן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.