עבור לתוכן

תחרות מודינג

Featured Replies

פורסם

קדימה, איך מתחילים להריץ דבר כזה?

צריך לעשות תחרות באינטרנט משהו בסגנון של YNET רק ששם לא הבנתי אם יש פרסים או אין

נעשה פשוט משהו בסגנון של המארז הכי יפה מהגלריה

וזהו...

מה אתם אומרים?

• תגובות 99
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

קדימה, איך מתחילים להריץ דבר כזה?

צריך לעשות תחרות באינטרנט משהו בסגנון של YNET רק ששם לא הבנתי אם יש פרסים או אין

נעשה פשוט משהו בסגנון של המארז הכי יפה מהגלריה

וזהו...

מה אתם אומרים?

נשמע אחלה!

עכשיו צאיך:

1.בוני אתרים ומצעבים שיבנו ויעצבו את הגלריה.

2. אודשנים או רישום להכנסת מתחרים.

אז כל מתחרה שרוצה שיביא פב שם מלא +מספר ICQ או כתובת מסנג'ר ותמונה אחת של המארז שלו+ הסבר מה בדיוק הוא עשה+שם פרוייקט.

וגם כל מי שמעצב או בונה אתרים שידבר איתי באיציק 135299888 או שאם יש לו מסנג'ר שיכתוב תכתובת שלו.

יאללה מתחילים ולא מפסיקים עד שמצליחים!!! ;)

פורסם

אני ידבר עם חבר שלי הוא מעצב ובונה אתרים.....

פורסם
  • מחבר

אני ידבר עם חבר שלי הוא מעצב ובונה אתרים.....

ס2ה עכשיו גם הקטע הוא איך זה יתנהל ויש שתי סוגים של תח:

1. כל בנאדם נכנס ונותן מיון כמו בויי נט

2. יש שופטים כל שופט נותן ציון

עכשיו עוד בעיה זה מה יהיה הפרס ומאיפה יקבלו?!

יודע מה דבר איתי באיציק 135299888

פורסם

כן תישמע אולי ככה תבקשו איזה עזרה מחנות ודבר שני כל אחד שניכנס לצחרות ישלם סכום צנוע של 5 שקלים נגיד שיש 30 מישתתפים - 150 שקל סכום מכובד ונגיד 3 מקומות מקוד ראשון מקבל 75 (כאילו קונים משהו) שני מקבל 50 ושלישי 25 . זה עובד בשיטה של חצי שליש ושישית

אם הייתי בארץ הייתי תורם וזה אולי נישמע מטופש אבל אפשר לעשות מה אתם חושבים שזה בעייה להרים אז מי שלא רוצה שלא ירים ומי שכן שיעזור וייצא משהו ואני שוב אומר אם קצת רצון אפשר לקמבן איזה משהו כמו מסיבת רשת ויופי של דבר

פורסם
  • מחבר

כן תישמע אולי ככה תבקשו איזה עזרה מחנות ודבר שני כל אחד שניכנס לצחרות ישלם סכום צנוע של 5 שקלים נגיד שיש 30 מישתתפים - 150 שקל סכום מכובד ונגיד 3 מקומות מקוד ראשון מקבל 75 (כאילו קונים משהו) שני מקבל 50 ושלישי 25 . זה עובד בשיטה של חצי שליש ושישית

אם הייתי בארץ הייתי תורם וזה אולי נישמע מטופש אבל אפשר לעשות מה אתם חושבים שזה בעייה להרים אז מי שלא רוצה שלא ירים ומי שכן שיעזור וייצא משהו ואני שוב אומר אם קצת רצון אפשר לקמבן איזה משהו כמו מסיבת רשת ויופי של דבר

מצויין אהבתי תרעיון!

מישהו פה חושב ש5 שקל כדי להשתתף זה הרבה?

פורסם

אם תורידו ל 4 שקל ל20 אגורות אני מצטרף!

פורסם
  • מחבר

אם תורידו ל 4 שקל ל20 אגורות אני מצטרף!

דייי כברר לעצבן אני רציני ואתה בכח הור ולא אני לא מתעצבן אם רצית לרשום את זה גם בציטוטים שלך אבל דייי נמאס אם מישהו חושב שזה בסדר שיגיד ונתחיל הרשמה אבל הבעיה שלנו עכשיו זה גם איך תעבירו תכסף מי שנרשם למישהו יש רעיון?

פורסם

חחחחחחח איזה ילד סתום =] מה אתה נכנס לסרטים אני צוחק

5 שקל זה נאדה, גם אם תקחו 15 שקל זה לא נראה לי מוגזם

איפה התחרות תיהיה ?

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח איזה ילד סתום =] מה אתה נכנס לסרטים אני צוחק

5 שקל זה נאדה, גם אם תקחו 15 שקל זה לא נראה לי מוגזם

איפה התחרות תיהיה ?

סע יודע מה נסכם על 10 ואתה משתתף?!

ואז גם הפרס יהיה הרבה יותר גדול

פורסם
  • מחבר

ווטוס לוקוס(אגב אחלה שם תסרט)

אם יש לך איציק או מסנג'ר אז תביא אני רוצה לדבר איתך אני רואה שאתה מבין בזה אז תענה לי כמה שיותר מהר

פורסם

אני לא הייתי מביא שקל על זה ותשתמש בעריכה כוס עמק אתה כבר מעצבן אותי תחת , אתה לא חושב שאתה צריך לשלם על שכירות וכאלה או שאתה רוצה לעשות את זה ברחוב על הכביש !

פורסם
  • מחבר

אני לא הייתי מביא שקל על זה ותשתמש בעריכה כוס עמק אתה כבר מעצבן אותי תחת , אתה לא חושב שאתה צריך לשלם על שכירות וכאלה או שאתה רוצה לעשות את זה ברחוב על הכביש !

תגיד אתה דפוק?!

אנחנו עושים את זה באינטרנט כמו Yנט

פורסם

תגיד אתה דפוק?!

אנחנו עושים את זה באינטרנט כמו Yנט

למה לעשות מה שכבר עשו?

ואל תדבר איתי ככה כי אני לא חבר שלך ילד הבנתה ? >:(

פורסם
  • מחבר

למה לעשות מה שכבר עשו?

ואל תדבר איתי ככה כי אני לא חבר שלך ילד הבנתה ? >:(

מצטער אח שלי!!!

אבל תראה זה לא הכוונה מה שכבר עשו כי אצלנו יהיו שיפורין

1.אין הגבלת משתתפים עד לרגע סיום ההרשמה

2. לא כל אחד מדרג אלא שיהיו שופטים שמבינים והכל והם יקבעו את הציונים

3.צ'אט חופשי במשך התחרות לדיבור אחד עם השני הסברים ובכלל כיף

4. ניתן לכל אחד להיכנס ובשידור חי לראות את הציונים שכל שופט נותן את הצ'אט הפתוח ואת הפרוייקטים

5. יילקחו אולי מקסימום 10 שקלים(עדיין לא נקבע) ובכסף הזה נקנה את הפרסים(יהיה כנראה שאלון בכל הסכום שיצתבר מה יהיו הפרסים כך שרוב הסיכויים זה יהיו פרסים שהרוב יירצו

6. המנצח יפורסם באתר התחרות

אם יש עוד הצעות לשיפור וייעול התחרות או האתר או השיפוט או כל דבר אז זה יתקבל בברכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים