פורסם 2004 בינואר 221 שנים אז אני רוצה לארגן תחרות מודינג ואני צריך כמה דברים :1. צוות של: מפרסמים,שופטים,מתחרים,משקיעים,וסתם כל מי שיכול לעזור במשהו2. ריך ושעה3. מקום4. קרטריונים לשיפוט5. תקנון6. דף הרשמה7. קהל שיבוא לראות ומישהו או קבוצה שיכינו עלון פרסומות וכאלואז בבקשה כל מי שיכול לענות או להשתתף בדבר שלמעלה אז לענות כי זה חשוב וחיוני
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר זאת טיפה בעיה למה אני צריך או משקיעים או הכי טוב חנות שתיקח על עצמה את הכל כאילו שהם ייתנו פרסים אבל כל הפרסום וזה יהיה עליהםאז מי שרוצה ליהיות במשקיעים או שיש לו קשרים עם חנויו ממש יעזור גם לו גם לכולם וגם לחנות..
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר תשלח אולי איזה מייל לחנות שתסכים.אז זהו שזה הבעיה עם חנויות ומיילים הםים מייל וכמעט אף פעם לא מסתקלים אלא אם כן זה הזמנה ובגלל זה עדיף אנשים עם קשרים בחנויותיאללה אנשים תגיבו בקשר לשאלות או ליהיות צוות ולעזור קצת
פורסם 2004 בינואר 221 שנים אני יוכל לבוא ולהתחרות(ברור שאני לא יזכה או משהו....יש לי מודינג עלוב..) אבל זה יצטרך להיות יחסית קרוב לאזוראם כן, אני יוכל לבוא ולארגן גם עוד אנשים שיבואו לצפות בתחרות. כי כל הרעיון זה הכיף לבוא ולראות מודים של אחרים.
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר אני יוכל לבוא ולהתחרות(ברור שאני לא יזכה או משהו....יש לי מודינג עלוב..) אבל זה יצטרך להיות יחסית קרוב לאזוראם כן, אני יוכל לבוא ולארגן גם עוד אנשים שיבואו לצפות בתחרות. כי כל הרעיון זה הכיף לבוא ולראות מודים של אחרים.זה בדיוק כל הרעיון להרחיב אופקים שעוד אנשים יגלו תתחום וחוץ מזה לדעתי החנות קיע בזה לדעתי גם תרוויח כי1. פרסום2. הם יוכלו לעשות מכירה בתחרות של חלקים והכלויאללה אנשים כל מי שיכול לארגן או לשפוט שיכתוב כאן
פורסם 2004 בינואר 221 שנים אתה תמיד חושב על דברים שכבר ישבהתחלה רצית לפתוח חנות למוצרי מודינג, שכבר יש 3 גדולות שיהיה לך קשה להתחרות בהםתחרויות מודינג כבר יש לכל מיני אתרים וכל מיני ארגונים (וגם אבנר ארגן אם אני זוכר נכון לאתר PCTIP)אז אולי תחשוב פעם אחת על משהו שאיןאתה מנסה להלחם בתחנות רוח, אתרים גדולים ומוכרים עושים את זה..
פורסם 2004 בינואר 221 שנים אני רואה שזה מתחיל להיות צ'אט בינינו , אני ממש רציני בקשר לרעיון,אבל אם אנשים לא מייחסים לזה חשיבות אז אני לא רואה איך אפשר יהיה לקדם את זה...עריכה: ואטוס לוקוס זה לא אמור להיות מלחמה בסך הכל תחרות פרטית כזאת קטנה...
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר אני רואה שזה מתחיל להיות צ'אט בינינו , אני ממש רציני בקשר לרעיון,אבל אם אנשים לא מייחסים לזה חשיבות אז אני לא רואה איך אפשר יהיה לקדם את זה...עריכה: ואטוס לוקוס זה לא אמור להיות מלחמה בסך הכל תחרות פרטית כזאת קטנה...תחרות לקידום מה קרה חייביםפ שיהיה אתר גדול בשביל זה מה אתם רוצים שנקרא לזה תחרות של הפורום?אז לא נעשה פרסום ומי שבא ברוך הבא
פורסם 2004 בינואר 221 שנים זה אולי לא נראה לך כמו מלחמהאבל שמישהו ירצה להשתתף בתחרות הם יחשבו לאיזה תחרות ללכתאתם לא יכולים לעשות תחרות עם 5 ילדים....
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר תראה זה נכון ולא נכון פשוט נעשה בתאריכים אחרים ואז אפשר ללכת לכולם חוץ מזה שזה תלוי באזור מגורים זאת אומר שאם זה בצפון אז כמעט כולם יהיו מהצפון ואם זה מרכז אז כמעט כולם יהיו מהמרכז...
פורסם 2004 בינואר 221 שנים אם זה בצפון אז בכיף אני בא , וואטוס תאמין לי שלא יהיו 5 ילדיםאני מכיר עוד ילדים אצלי בשכונה לפחות 10 שיבואו ואני לא מדבר מהבית ספר.
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר אם זה בצפון אז בכיף אני בא , וואטוס תאמין לי שלא יהיו 5 ילדיםאני מכיר עוד ילדים אצלי בשכונה לפחות 10 שיבואו ואני לא מדבר מהבית ספר.זה יהיה כנראה במרכז...
פורסם 2004 בינואר 221 שנים תפסיקו לחלום ותתבגרו כבר, אתם עוד ילדים אתם לא תצליחו בכלום ודיי עם הרעיונות הטיפשיים . בוא נבנה קניון של מודינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.