פורסם 2012 באפריל 2113 שנים שלום,יש ברשותי מחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה בעל חיבור VGA יחיד בזמן האחרון המסך (מסך ישן ועבה) התחיל להביא הודעה של no signal שאני מדליק את המחשב קניתי מסך חדש בעל יציאת VGA והבעיה נשארהחשדתי שהבעיה במחשב לכן בדקתי על מסך טלויזיה (שכעת מחובר לממיר של HOT ועובד בוודאות) והבעיה אותה בעיה המסך מראה no signal מה שמוזר זה שכשלקחתי את המחשב לחבר בעל מסך DELL מדגם 2209WAf המחשב כן עבד והמסך כן קיבל signal מישהו יודע למה דבר כזה יכול לקרות?תודה לעוזרים
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים מחבר אני גם חשדתי שזו בעיה בלוח אם אבל איך אתה נותן הסבר לזה שמסך אחד עובד וזה שאני קניתי לא עובד
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים לדוגמה סדק מזערי כלשהו בלוח אם שמקצר\לא סוגר מעגל, והסיבה שזה עבד אצל החבר יותר קשורה לתזוזת המחשב שגרמה ללוח לחזור למצב תקין זמנית... כמוון שייתכנו סיבות אחרות וכדאי לבדוק גם את המסך אם מחשב אחר, והכי חשוב לנסות להחליף את הקבל של החיבור.
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים מחבר הכבל זה כבל שקיבלתי עם המסך הואחדש לחלוטין וזה כבר עפם שניה שהבאתי את המחשב לחבר וזה עבד הסיכוי שפעמיים הבאתי את זה אליו ובפעמיים האלא זה הזיז משהו וזה עבד לא גדולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.