עבור לתוכן

קירור מארז והתאמה לכרטיס חדש

Featured Replies

פורסם

שלום ברשותי מארז CM690II כרגע מותקנים בו 7 מאווררים 1 מקדימה מכניס אוויר 2 למעלה מוציא אוויר 1 מאחורה 2 מלמטה מכניסים אויר ו1מהצד מכניס אוויר .

שתי שאלות ,

מהצד שמאחורי הלוח אם יש מקום למאוורר 8" השאלה אם כדאי להוסיף? זה יועיל במשהו משום מה יש לי פחד לשים שם מאוורר אולי מחוסר ניסיון זה נופל בדיוק על הברזל הזה של התושבת של המעבד מה אתם חושבים?

לגבי המאווררים למטה שדוחפים אוויר על הכונן קשיח קניתי לאחרונה כרטיס מסך HD6870 שטרם הגיע צריך להגיע מחר המאווררים שלו פונים כלפי מטה הם מכניסים אויר או מוצאים? כדי שלא יהיה בינהם פעולה הפוכה ... מה לעשות ?

הוספתי תמונה שווה אלף מילים .....

תודה על העזרה

הוספתי לכידה של הטמפרטורה בCORETEMP איך היא נורמלית ? טובה ? אני גר באילת כבר 35 מעלות אצלנו !

[attachment deleted by admin]

פורסם

קצת :-\ :-X אותי לראות שיש לך 7 מאווררים במארז (שחצי מהם די מיותרים) ואתה עוד מחפ שלהוסיף מאוורר 80מ"מ נחות ולא מועיל..

והקירורים של כרטיסי המסך מכניסים אוויר לעבר הצלעות קירור (בדומה לקירור של מעבד/ספק) והחום יוצא מחורי האיוורור בחלק האחורי של המארז..

ככה שהמאווררים שלך מותקנים בסדר הנכון..

אני אישית הייתי חוסף ומשאיר רק את הקידמי אחורי..ושהכרטיס יגיע אולי עוד אחד בדלת המארז שיתרום לקירור..לא מעבר לזה..

אבל שוב בחירה והחלטה שלך..

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה

מדבריך אני מבין שאין סיבה ליותר מ 3 מאווררים במארז ?

יש משהו אחד שאשמח שתסביר לי קראתי קצת בפורום ואני רואה שיש לך דעה אחידה בנושא ובאחד מהפוסטים אפילו רשמת שאתה שולל לגמרי מאווררים בתחתית המארז מדוע?

האם לדעתך החברות הנ"ל מיצרות גימיק מזה שיש אפשרות להתקין עד 8-10 מאווררים בכל מארז מתקדם היום ?

אם כבר שמים אז איפה הכי חשוב?

תודה!

פורסם

אתה יכול להתקין גם 5 מאווררים או 7 זה לא משנה, פשוט צריף לבדוק את היעילות של הנושא בהתאם לרכיבים, שימושים ומטרה.

לגבי מאווררים ברצפת המארז, שוב אם אין לך רכיב שספציפי צריך אקסטרה קירור והמאוורר בדלת המארז לא מספקת אותו...

אז האופציה הבאה היא עוד מאוורר קידמי..מאווררים בחלק התחתון נוטים להתמלא ולהכניס אבק..מה שמוריד מאוד מהיעילות שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים