פורסם 2004 בינואר 221 שנים אני רוצה לבנות לעצמי מחשב תותח שיהיה לאורח זמן ארוך ועל המודינג נדבר אחר כך חחולא משנה איזה מחירלוח תותחמעבד כמובן על איזה הכי מומלץוזיכרון לא יודע אם יש על מה להמליץ אבל בכל זאתתודה לכל העוזרים
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר צודק אולי הגזמתי שאמרתי לא משנה המחיר אני מתכוון במחיר סביר אבל אני מעדיף לא זול כי כל הזולי םבדרך כלל חרא וסליחה על הביטוי
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר וולאה אולי אתה צודק אם תוכלו לבנות לי מחשב תותח עם צורב וכרטיס קול פלטניום כי שמעתי שזה הכי טובועם מערכת קירור עם מים (דבר חדש שאני שמעתי עליו לא מזמן)וכרטיס טלויזיה טוב ושאר אם תוכלו להביא לי משהו טוב עד 5500 ש"ח בלי מסך כמובן כי יש לי מסך חדשנ.ב. מה כדאי AMDאופנטיום??יאללה תודה רבה רבה לכל העוזרים זה אחלה פורום
פורסם 2004 בינואר 321 שנים תלך על הפנטיום החזק ביותר של אינטלמערכת קירור מים לא הייתי ממליץ לקנות זה יקר אחי...תשמע אחי ביננו בתקציב כזה אתה דיי יכול ללכת ולקחת כל חלק כמעט הכי טובכמובן שתמיד יש יוצאים מן הכלל ... שיעלו לך אלפיםאתה מבין....אני הייתי בונה לך מחשב תותח ב 3 וחצי היוםתקנה כרטיס מסך של רדון אל תקנה ג'י פורס
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אתה רוצה מחשב שלם? תגדיר בידיוק איזה חלקים אתה רוצה... ואם אתה רוצה מחשב שלם אז אני מבקש מהמנהלים להעביר את הדיון למפרטים...
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אחי אני יכול להגיד לך מה בדיוק איזה דגם אני יכו להגיד מה אני רוצה מבחינת חלקים לוח אם כמובןמעבד עדיף 2.8 (או שעדיך AMD פשוט אם תוכלו להגיד לי מה שווה)זיכרון 1 Gכ.מסך משהו חזק שכל המשחקים יעבדו עליוכ.רשתכ.קול פלטניום אני מעדיף שמעתי שזה טובצורב חזקסידיפלופיקירור מים (אי עדיין לא יודע מה זה וזה נירא לי טוב)מארז משהו שאוכל לעשות לא מודינג בהמשך או בכלל אחד עם מודינג יפהבלי מסך80 GB ושזהו שכחתי משהוא??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.