פורסם 2004 בינואר 221 שנים האם המעבד מסוגל לעבוד בכזו טמפרטורה(196- מעלות) ?כל רכיב יש לו את תחום הטמפרטורה שהוא מסוגל לעבוד בהמהם הטמפרטורות שבהם המעבד מסוגל לעבוד+ ו -?
פורסם 2004 בינואר 221 שנים קשה לי להאמין שמישהו באמת בנה סקאלה.אבל מאיזור הקרוב לאפס המוחלט עד שריפת המעבד...
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אני חושב שלכל רכיב אלקטרוני אמור להיות בדפי נתונים שלומהם תחומי הטמפרטורה בהם הוא יכול לעבודואיך המעבד מסוגל לעבוד ב 196- מעלות (מעבד Intel)?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים כל רכיב אלקטרוני שנמכר מגיע עם חוברת הוראות שבה כתוב באיזה טמפ' הוא עובד ובאיזה אחוזי לחות.כניראה שהמעבד פשוט לא מושפע בקלות כמו חלקים אחרים
פורסם 2004 בינואר 321 שנים המעבד בנוי מסיליקון (חומר בידוד)ולכן הוא עומד בטמפ נמוכות מהרגיל.. אבל בטמפרטורות גבוההות הוא פשוט נמס :]
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אל תשכחו שגם הבנייה עצמה והאטימה של המעבד מתבצעת בתנאים של וואקום שזה גורם לחום לצאת מאוד מהר ולקור להיכנס ולהשפיע מאוד מהר . פייר מאן - איפה ראיתי מעבד בטמפ' של 196- ?? תן לי לינק אל תשכח שאין שם שום חלק מכני שצריך חום בסביבה שלו בשביל לעבוד !!( הוא צריך את ההפך הגומר עד גבול כול שהוא )דרך אגב - אפשר לשלוח מייל לאינטל ולAMD בקששר לעניין הזה של "עבוה תחת טמפ' קיצוניות"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.