פורסם 2012 באפריל 1913 שנים יש לי בעיה שכשאני מפעיל משחק או שיש החלפה אוטומטית בפלייליסט ביוטיוב המסך נקרע לשנייה וחוזר כמו ארטיפקטאני פוחד ללא טיפול של הבעיה יהרסו לי ככה המסכיםאחד 19 אינצ והשני 22 ואני משתמש בטכנולוגיה של AMD עם 5850
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים איך זה יכול להרוס לך את המסכים??תבדוק שאין על כרטיס המסך קבלים נפוחים\נוזלים. תריץ בדיקה של 3DMARK ותבדור אם יש ארטיפקטים.
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים מחבר זה לא ארטיפקטים זה קורה רק או בALT TAB ממשחק לשולחן עובודה או שעובר שיר בזמן שאני משחקבמהלך המשחק לא קורה כלום אז אני יודע שזה לא הכ"מ
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים יש לי בעיה שכשאני מפעיל משחק תחליט זה קורה במשחקים בכל מקרה אני ממליץ לך להריץ 3dmark לראות שאין בעיה בכרטיס מסך.
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים איך זה יכול להרוס לך את המסכים??תבדוק שאין על כרטיס המסך קבלים נפוחים\נוזלים. תריץ בדיקה של 3DMARK ותבדור אם יש ארטיפקטים.
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים מחבר אוקי גיליתי שאני לא משתמש בEYE של AMD אלה באפשרות של ווינדוס במצב extend these displaysכי אני לא יכול להשתמש בEYE ששני המסכים ברזולוציה שונהאיך אפשר לסדר משהו בכל זאת בדרייבר? שכל מסך יציג את המקסימום ולא ששניהם יהיו מחוברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.