עבור לתוכן

עזרה ברכישת מחשב- עד 3,000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לעזרתכם ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של סביבות ה3,000.

אני מאוד (מאוד) לא מבין בעניין ולכן אשמח לעזרה.

השימוש העיקרי של המחשב יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה של סרטים/סדרות (לרוב העדפה תהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה, בHDMI) ובשנה הקרובה גם ללימודים (תוכנות אופיס למיניהם).

חשוב לי שהמחשב יוכל לספוג, עד כמה שאפשר, שעות עבודה מרובות וחיי סוללה יחסית סבירים. משחקים וכד' לא ירוצו עליו, אך ורק מה שציינתי למעלה.

גודל מסך מועדף בין 15.6 ל13.

עד לא מזמן היה לי toshiba satellite c650-179, שבסה"כ הייתי מרוצה ממנו (חוץ מהיעדר יציאת HDMI) עד שהוא שבק חיים.

אז אחרי כל החפירה- יש המלצה לדגם מועדף בסביבות התקציב הזה?

תודה מראש!

פורסם

אם נדרשת ניידות גבוהה (כמשתמע מדרישתך לזמן סוללה גבוה), לא הייתי הולך על שום דבר מעל 13". מסך גדול יותר לא יתן שטח עבודה גדול יותר מבחינת פיקסלים (כל המחשבים התקציביים בטווח גדלים זה מציעים את אותה רזולוציית מסך בדיוק), ובעוד שלסרטים מסך גדול יותר נחמד ללא ספק, אתה אומר שממילא תשתמש במסך הטלויזיה.

החסרונות של 13" לעומת מחשבים גדולים יותר כוללים מחיר יקר יותר עבור אותה החומרה, ובתחום התקציבי יחסית לרוב גם לא תמצא בהם כונן DVD.

הנה מחשב באיכות בניה טובה וזמן סוללה לא רע, בטווח התקציב אם יש לך מאיפה להשיג מערכת הפעלה בזול:

http://notebookclub.co.il/index.php?section=products_zoom&TAG=dell-vostro-v131-231

שים לב שהמשקל בקונפיגורציה הזו הוא כ1.82 קילו ולא כמצויין.

פורסם
  • מחבר

אם נדרשת ניידות גבוהה (כמשתמע מדרישתך לזמן סוללה גבוה), לא הייתי הולך על שום דבר מעל 13". מסך גדול יותר לא יתן שטח עבודה גדול יותר מבחינת פיקסלים (כל המחשבים התקציביים בטווח גדלים זה מציעים את אותה רזולוציית מסך בדיוק), ובעוד שלסרטים מסך גדול יותר נחמד ללא ספק, אתה אומר שממילא תשתמש במסך הטלויזיה.

החסרונות של 13" לעומת מחשבים גדולים יותר כוללים מחיר יקר יותר עבור אותה החומרה, ובתחום התקציבי יחסית לרוב גם לא תמצא בהם כונן DVD.

הנה מחשב באיכות בניה טובה וזמן סוללה לא רע, בטווח התקציב אם יש לך מאיפה להשיג מערכת הפעלה בזול:

http://notebookclub.co.il/index.php?section=products_zoom&TAG=dell-vostro-v131-231

שים לב שהמשקל בקונפיגורציה הזו הוא כ1.82 קילו ולא כמצויין.

המון המון תודה.

מתחיל בחיפושים לבדיקת המחיר הזול ביותר לדגם הזה =)

שבת שלום!

פורסם

המחשב שנתתי הוא דוגמה טובה לדעתי, אך מציע שתמתין לחוות דעת נוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים