עבור לתוכן

צריך עזרה בהמלצה ל-כ.מסך במגבלת מקום במחשב של DELL במשרד.. מצורף צילום.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790

מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון.

אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3

הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה)

הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום.

השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ?

לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות.

מישהו יכול לעזור לי?

תודה..

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בכרטיסים כפולים, יש לך מקום למטה.

מה שכן נראה לי שמקום לכרטיס מסך הוא בחצי אורך רגיל נכון? (ז"א הסלוט הוא ברוחב קצת יותר). וגם צריך לשים לב שהSATA די קרוב

בנוסף- לא הבנתי אם הספק זה הTT או זה מימין למעלה- שאליו לא היתי מחבר כלום.

היתי מתחיל מלחפש בגוגל דף מידע מפורט על מידות, סטנדרטים תואמים, פרטים על הלוח אם, לחפש אולי מישהו חיבר לשם כרטיסי מסך ומה יצא מזה

וכו'

פורסם

אם תשים לב שהפורטים של הSATA בלו האם נמצאים בדיוק מול הסלוט השני ,מה שאומר שאם הוא שם שם כ.מסך עם קירור שתופס שני סלוטים אז הסלוטים האלו יחסמו ...

בקשר לאורך ,כ.מסך כמו ה6770 הוא לא כרטיס ארוך ,ואותו הדגם שהראתי של XFX נראה דיי קצר ולפחות מהתמונה שלו ושל לוח האם אצלו במחשב זה נראה שהוא אמור להתאים ,אבל כמו שאמרת ..צריך לבדוק במדיוק אם זה מתאים ..

בקשר לספק, מצד ימין למלעה זה התיאור של הספק שמגיע עם המחשב ,הנתונים של הTT נמצאים בצד שמאל למטה ..

פורסם

ראיתי וציינתי, אבל יש מרחק עד לשם ויש קירורים שהם לא לאורך כל הכרטיס\כרטיסים לא ארוכים

לפי החץ נראה לי שהוא דיבר על זה שהbracket הוא half slot

פורסם

http://www.dell.com/downloads/global/products/optix/en/optiplex-790-tech-guide.pdf

http://www.dell.com/il/business/p/optiplex-790/pd

זה החוברת שמצאתי באינטרנט למחשב ... מהתמונה נראה שיש לו את גרסת ה"Mini Tower" ,היא גם היחידה שיש לה את המאורר האחורי ,זה נראה לפחות הסלוטים פה הם בגודל מלא ולא Low Profile .. וגם באתר של DELL כתוב שבגרסת ה"Mini Tower"

חריץ PCIe x16 אחד בגובה מלא

חריץ PCIe x16 אחד בגובה מלא (קווי x 4)

חריץ PCIe x1 אחד בגובה מלא

אחד חריצי PCI בגובה מלא

פורסם
  • מחבר

חברה, המון תודות עבור העזרה.... אתם ממש זריזים ויסודיים תודה.

הכרטיס שהמלצת נראה לי בסדר, מקווה רק שהוא לא מגיע עד הזכרונות.

האם הוא חייב לקבל כוח מהספק ?

עכשיו שאני מסתכל על הלוח האם, אתם צודקים, אין באמת בעיית בכרטיס כפול, הבעיה שם היא רק האורך....

יש כרטיסים כפולים אבל לא ארוכים שאתם יכולים להמליץ?

ואגב, למה לא כדאי להתשמש בספק כוח החיצוני שיש לי של TT ? הספק של דל לא מספיק נכון ?

פורסם

הכרטיס הזה לא צורך הרבה חשמל ,אבל הוא כן צריך חיבור 6Pin PCI-E Power , מה שאני מאמין שאין בספק שלך ,ככה שלא יהיה מנוס להשתמש בספק הזה של TT לכרטיס המסך .

פורסם

על הספק של דל רשום עד 90W, זה גבולי גם ככה, אז לא היתי מנסה לחבר כרטיס מסך אליו.

בקשר למידות- מה שרשמו לך נכון, בתכלס כדאי שתיקח סרגל ותמדוד הכל טוב ואז תשווה לאורך הכרטיס כדי להיות בטוח

פורסם

אם תשים לב טוב בתמונה ,אז רשום ש5V ו3.3V לא יעברו את ה90W ,על מסילות ה12VA+ ו12VB+ לא יעברו את ה240W ,בסך הכל הספק הזה לפי מה שרשום הוא 265W ,רשום גם בפינה העליונה של הספק "MAX OUTPUT 265W"

פורסם

נו טב יצאתי עיוור :P

פורסם

נראה שאפשר לשים שם גם 6850 בשילוב כבלי סאטה עם חיבור ב90 מעלות(אם הוא יחסום)

פורסם
  • מחבר

6850 נראה לי קצת ארוך.

בכל מקרה יש לי בעיה חדשה, הספק של TT כנראה לא מתאים. (עבר לעולם הבא)

נשארתי כרגע עם הספק הקיים. האם עדיין אפשרי ?

פורסם
  • מחבר

טטוב חברים, יש התקדמות...

מצאתי בבית ספק כח חדש של Jsp-Tech PS-05 EZCool 450W

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19123#details

החלפתי עם הספק המקורי של דל יושב בול ועובד.

צריך את האישור שלכם בכדי להזמין,

לדעתכם כרטיס 6770 יעבוד עם הספק הנוכחי ?

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים