פורסם 2012 באפריל 1813 שנים שלוםהמחשב התחיל להיכבות בפתאומיות (כאילו נותק מהחשמל) לאחרונה, ייתכן שלאחר ניקוי פסח והחלפת מעבד (מ Amd Athlon64 X2 3800+ ל 4800+)הטמפרטורות נראות בסדר למרות שאחד המאווררים די מקרטע...החשד הסביר הוא שהספק הג'נרי עומד למות... אבל לפני שנתחיל להוציא כסף אולי זאת לא הבעיה? אשמח לעזרההמפרט:AMD Athlon 64 X2 4800+1GB RAMלוח אם: MSI K9N6SGM-Vספק כוח ג'נרי EZCool 300W
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים סביר להניח מאוד שהספק הג'נרי עושה את העבודה שלו "נאמנה".יכול להיות שהספק לא מצליח להחזיק את המעבד החדש... אבל בכל מקרה הייתי מחליף ספק בראש ובראשונה בלי לדעת ב100% שזאת הבעיה.סבירות מאוד מאוד קטנה שהמעבד לא יושב טוב. אבל זו לא נראית לי הבעיה.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים מחבר עכשיו התקנתי אובונטו והבעיה חוזרת על עצמה, כך שזה לא בעית תוכנה...ואם הספק עושה את עבודתו נאמנה אני לא רואה סיבה להחליף (אלא אם נאמר בציניות...)מה הבעיה?
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים מחבר לפרק ממחשב אחר... נעשה את זה כבר מחר כשיהיה לי כחעכשיו אני עסוק בלמחוק את האובונטו המחורבן הזה
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים מחבר טוב אז אחרי החלפה מייגעת של ספק כח מסתבר שזאת לא הבעיה...המכשב נכבה גם עם ספק אחר, חזק יותר ולא ג'נרי...מה עוד יכולה להיות הבעיה?התחממות?בעיה בנקודת החשמל הספציפית אולי?
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים 1. ציין את שאר המפרט.2. בדוק טמפרטורות של מעבד וכ.מסך.3. האם הוא נכבה גם במנוחה או רק במאמץ?
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים מחבר טוב אז אחרי בירור קטן נראה לי שזה מהתחממות יתר בזמן מאמץ.. במנוחה הטמפרטורות של המעבד הם 38 ו- 46/48 לליבות וכשאני מפעיל את הכלי בדיקה של אוורסט הטמפרטורות נוסקות אל מעבר ל100 ואז המחשב כבר נכבה. כנראה לא מרחתי את המשחה הטרמית כמו שצריך כשהחלפתי מעבד. עריכה: אחרי החלפת משחה טרמית הטמפרטורות שוב נמוות והמחשב עובד מעולה תודה רבה לכולם על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.