עבור לתוכן

חיית פיתוח ועבודה, תקציב 3K לקופסא בלבד - דעות ושיפורים למפרט שלי בבקשה.

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בניתי מפרט נחמד ובדקתי מחירים בכמה מקומות. רציתי לדעת את עצתכם על המפרט שלי.

מחשב לפיתוח תוכנה מקצועי ואינטנסיבי.

מעבד - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray

מאוור למעבד - Scythe Katana 3 CPU Cooler

לוח אם - GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600,

זכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill (או KINGSTON או כל דבר דומה גם סבבה) - כפול 2 - סה"כ 8GB

דיסק - 500GB WD Caviar Blue SATA3 16MB WD5000AAKX (גם סיגייט או אחר הולך, גם SATAII כי אין הבדל במהירות במילא)

ספק כח - Antec Basiq 450Watt או INWIN 450 Watt או משהו אחר, בטח אלך על משהו סביר ולא זבל גנרי.

שאלות:

1) מארז - יש את הSHARKOON T9 שנראה אחלה, ואת הNZXT SOURCE 220 שגם נראה אחלה (למרות שאין לו פילר אוויר, אפשר לייצר אחד לבד). הבחירה תלוי בחנות שאני קונה. אני מחפש מארז עם USB 3 מקדימה. יש עוד המלצות ?

2) חנויות.

אני מתלבט בין KSP לELECTRA לRSM (עוד לא קבלתי הצעה מהם) לIVORY (למרות שיצאו מאד יקרים).

אני רוצה שירות סבבה, עדיפות לחנות בת"א גם עם עולה עוד טיפה (אבל לא להסחף כמובן)..

משהו יכול להמליץ לי?

3) מחיר, KSP יצאו ב3040 בתשלומים, זה מחיר פגז, זול ב150-250 ש"ח מרוב האחרים. איך זה בכלל אפשרי?

אשמח מאד לתגובות בהקדם, אני רוצה לקנות את המחשב היום, או כמה שיותר מהר :)

תודה רבה!

בהתאם לחוקי הפורום הנה השאלון המלאה:

ה התקציב המקסימאלי? 3000 - 3100

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח בערך.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, גלישה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

VISUTAL STUIOD - כבד מאד / פרנסה

ECLIPSE - כבד מאד / פרנסה

ADOBE PHOTOSHOP - מזדמן

עבודה משרדית - כבד מאד / פרנסה

VIRTUAL PC / וירטואליזציה - תדיר / פרנסה

EMULATOR של מובייל - תדיר / פרנסה

cygwin - תדיר. . פרנסה

גלישה - כבד מאד - פרנסה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אולי משחק פעם בה..לא ממש קריטי. לא צריך כרטיס מסך 3D לבנתיים.

אולי בעתיד אוסיף.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

ל2D מעולה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (מה שמפורט למעלה).

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב ירץ WIN7, אני אתקין אותו. מחשב ללא מערכת הפעלה. מעדיף הרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 על המארז ועל הבורד.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

פורסם

1. ה-Source לדעת עדיף, מארז מצויין למחירו.

2. לקריאה של המלצות על החנויות הנ"ל, כנס בבקשה לפורום צרכנות (לדיון הזה בפרט). אם אתה שואל את דעתי, מנסיוני האישי- RSM (אם כי לא היה לי נסיון עם אלקטרה).

3. כל חנות והמלאי והמחירים שלה. לכן, מפרט אחד יוצא יקר יותר, מפרט שני יוצא זול יותר.

כעיקרון המפרט שבנית לא רע, אם כי אני חושב שניתן לשפר אותו (כלומר להוזילו ו/או לשים חומרה עדיפה באותו טווח מחירים).

לצערי לא ניתן לבנות לך מפרט חדש אם לא תענה על השאלון שנמצא בחוקי הפורום. כמו כן, שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (הוסף שימושים ותקציב לדוגמא).

פורסם
  • מחבר

2. לקריאה של המלצות על החנויות הנ"ל, כנס בבקשה לפורום צרכנות (לדיון הזה בפרט). אם אתה שואל את דעתי, מנסיוני האישי- RSM (אם כי לא היה לי נסיון עם אלקטרה).

3. כל חנות והמלאי והמחירים שלה. לכן, מפרט אחד יוצא יקר יותר, מפרט שני יוצא זול יותר.

כעיקרון המפרט שבנית לא רע, אם כי אני חושב שניתן לשפר אותו (כלומר להוזילו ו/או לשים חומרה עדיפה באותו טווח מחירים).

לצערי לא ניתן לבנות לך מפרט חדש אם לא תענה על השאלון שנמצא בחוקי הפורום. כמו כן, שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (הוסף שימושים ותקציב לדוגמא).

היי יאיר,

תודה על התגובה המהירה, עשיתי את השינויים שהצעת + השאלון המלא.

דרך אגב, הSOURCE 220 לא כולל מסנני אבק..די טפשי, לא נורא.

מה אתה היית מציע לחליף / לשנות?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

לך יש איזה הצעה באופן איש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים