פורסם 2012 באפריל 1713 שנים שלום.יש ברשותי מערכת די חזקה ואני מעוניין לברר מה מחירה כי אני שוקל למכור אותה.i7 950 @ 4000HzAsus P6X58D PremiumG.SKill RipClaw 12GB (3x4GB) @ 1600HzSLI - GigaByte GTX 560Ti OCCase - HAF Xקירור מים:XSPC Rasa RX 360 KitXSPC Universal GPU Block - קירור מים רק לאחד מכרטיסי המסךFan Controller - Scythe Kaze Master Pro 5.25יש לי גם מיכל\משאcה נוספים.יש לציין שהמערכת מגיעה עם קבלות מ KSPכל החלקים עדיין באחריות (חלקם יותר חלקם קצת פחות), אם אני אקבל פנייה רצינית אני אבדוק בקבלות בדיוק כמה זמן לכל מוצר.כמו כן יש ברשותי את כל הקופסאות של הרכיבים עם הציוד הנלווה אליהם.
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים אם אתה מחפש למכור בשביל לשדרג, ההמלצה היא לוותר על זה ולהישאר עם הקיים.המערכת שלך חזקה ומושקעת ויכולה להריץ כל דבר בערך היטב.בתור יד שנייה השווי שלה קטן בהרבה ממה שרכשת אותה.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים מחבר אם אתה מחפש למכור בשביל לשדרג, ההמלצה היא לוותר על זה ולהישאר עם הקיים.המערכת שלך חזקה ומושקעת ויכולה להריץ כל דבר בערך היטב.בתור יד שנייה השווי שלה קטן בהרבה ממה שרכשת אותה.אני דווקא רוצה לשנמך את המערכת.עקב הצעת נישואין הולכת וקרבה וכנראה מעבר אל החברהאין אצלה מקום למפלצת שכזואז אני רוצה למכור ולהביא משהו פחות חזק.
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים מחבר אם אתה מעוניין למכור בחלקים צור איתי קשר בה''פ.שלחתי לך הודעה.תודיע לי באיזה חלקים אתה מעוניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.