עבור לתוכן

אשמח לחוות דעת על מפרט לHTPC חזק לבית שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני יודע ובדיוק בגלל זה אין לי אחד שפשוט שוכב בבית ...

פורסם

אני לא מכיר אנשים, שיש להם כונן כזה שוכב בבית ;)

פורסם
  • מחבר

החלפתי מאוורר לCPU כדי שיתאים במימדים והחלפתי את הספק כוח כמו ההמלצה שהייתה פה

חברה מה מצבי ??

[table][tr][td]דגם מחשב:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel[/td][/tr][/table][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]21188[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]מאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler[/td][td]19931[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][td]ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI[/td][td]21475[/td][/tr][tr][td]זכרונות[/td][td]DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston[/td][td]21091[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]דיסקים קשיחים[/td][td]Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX[/td][td]22287[/td][/tr][tr][td]דיסקים קשיחים[/td][td]Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX[/td][td]22287[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]צורבי DVD[/td][td]LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem)[/td][td]19277[/td][/tr][tr][td]ציוד רשתות[/td][td]כרטיסי רשת אלחוטים PCI TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter 300Mbps[/td][td]22777[/td][/tr][tr][td]מארזים[/td][td]Antec Fusion Remote Black HTPC Micro ATX Case (No PSU)[/td][td]18872[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]מאוררים Zalman ZM-F3 120mm Silent Case Fan[/td][td]18811[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]מאוררים Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 1150RPM[/td][td]21291[/td][/tr][tr][td]ספקי כוח[/td][td]SeaSonic 380W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-380 (Retail)[/td][td]18983[/td][/tr][tr][td]מקלדות[/td][td]QUE QUE Wireless 2.4GHz Entertainment Keyboard With Touchpad (KBQ1100)[/td][/tr][/table]

פורסם

עץ שלם של מפרטים מבלי לדעת מה הן הדרישות, תענה על השאלון

אם המחשב ישמש רק ל HTPC אין כל יתרון בלקחת I5, כי הוא בעל אותה ליבה גרפית הנמצאת ב I3

פורסם

אני לא מכיר אנשים, שיש להם כונן כזה שוכב בבית ;)

זה ה-SSD הראשון שלי, היה כל כך מוצלח אז קניתי אחד נוסף C4 בגודל 256 גיגה

אתה יכול לראות תמונה של שניהם

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

וזה עולה רק 1500 ?!?!? שקל

פורסם

G700, אתה נהנה... ;)

התכוונת ל-M4?

מה אתה עושה עם השני, הוא סתם יושב לו?

פורסם
  • מחבר

עץ שלם של מפרטים מבלי לדעת מה הן הדרישות, תענה על השאלון

אם המחשב ישמש רק ל HTPC אין כל יתרון בלקחת I5, כי הוא בעל אותה ליבה גרפית הנמצאת ב I3

1. מה התקציב המקסימאלי? בלת"מ

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD המרת פורמטים הורדות מאינטרנט

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

גודל המסך הוא 47 או 42 אינטץ' עוד לא הוחלט LED TV FULLHD 100HZ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

מקלדת משולבת TOUCHPAD

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

USB3 מבוסס על המפרט שלי בערך

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד הלא קרוב אבל אם זה יהיה אפשרי עוד שלוש שנים כשSSD יהיה נפוץ יותר או SATA 3 יהיה יותר משמעותי אולי להוסיף כרטיס קול יותר מאסיבי ועוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים